Godišnji horoskop za 2020. godinu. Godina uspešnih početaka u ljubavi i karijeri

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Astrolog Ruža Ružanović

 

Astrolozi ističu da ce 2020. godina doneti dugo očekivane i lepe promene u životu svakoga od nas. Ova godina će biti pod uticajem dve planete: Saturna, planete discipline, realnosti i rada i Jupitera, planete blagostanja i sreće, koji ulaze u dvadesetogodišnji krug zajedničkog delovanja, što će najviše osetiti vodeni znakovi Rakovi, Škorpije i Ribe. Ova spoj planeta nam nagoveštava da nas očekuje stabilizacija odnosa i poslovnih prilika, tako da svi koji su vredno radili mogu da odahnu i da prime zasluge za svoj trud. Zato je veoma važno da se u ovoj godini ne odustaje od ciljeva i usavršavanja.

Sam početak godine je u znaku Jarca u planetama Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton, koji će uticati na donošenje novih odluka i ideja. Uticaj Jarca će se nastaviti većim delom godine, što može da ima sjajan utisak na poslovanje u stilu Jarca koji je racionalan i pripremljen.

U toku godine uvidećemo ko nam je zaista podrška u životu, pa ćemo na poslu imati više uspeha, a emotivne veze će biti stabilnije. Predviđa se da će se pod okriljem stabilnosti i uspeha ljudi manje seliti i prekidati kontakte. Ukoliko dođe do putovanja ili promena na ljubavnom planu, to će biti destinacije i promene koje odavno želimo, a ne nešto što je isplanirano u poslednjem trenutku. Putovanja i nove ideje su idealne za januar i februar mesec. Mart mesec je malo teži, jer predviđa izvesne troškove i otežanu komunikaciju, ali već u aprilu mesecu aspekti su pogodni za nove poslove preko interneta ili prijatelja. U tom periodu je jako važno da nam ništa ne promakne.

Godina će doneti uzbudljiva dešavanja u ljubavnom životu svakog znaka zbog pojave tri retogradne planete - Merkura ( od 18.2 do 10.3, od 18.6. do 10.7. i od 15.10 do 14.11.2020 )Venere ( od 14.5. do 25.6 ) i Marsa ( od 10.9. do 14.11.2020 ). Već tokom maja je moguć povratak starim ljubavima. U ovom periodu je važno da vodimo računa o zdravlju, jer su u avgustu i septembru moguće nesuglasice na poslu i sa partnerom, kao i sa članovima porodice. Međutim, tokom novembra se situacija poboljšava, problemi se lakše rešavaju, pa smo u decembru više timski nastrojeni i skloni sklapanju kvalitetnijih prijateljstava i veza, koje će se razvijati u narednoj novoj godini.

Evo šta nam zvezde poručuju u 2020. godini za svaki horoskopski znak:

 


 

OVAN

Posao

Početak godine je Ovnovima jako povoljan na polju posla. Period do sredine februara meseca može da bude odličan za saradnju sa inostranstvom, putovanja, proširenje posla, ali i za studije, polaganje ispita, poslovno usavršavanje i razne vrste seminara. Od kraja februara do početka aprila možete da očekujete povoljnu fazu za poslovno napredovanje i priliku da dođete do boljeg statusa ili da promenite posao. U ovom periodu je moguća smena nadređenih na poslu ili neka vrsta sukoba sa autoritetima. April i prvi deo maja su vam jako povoljni i donose olakšavajuće okolnosti na polju posla, kao i mogućnost dobrih kolegijalnih odnosa. Ovaj period je povoljan i za poslove koji su vezi sa radom na računaru i sa novim tehnologijama, kao i za naglašenu kreativnost pomoću koje možete pokazati svoj talenat. Međutim, od sredine maja do početka jula ponovo vas očekuju problemi na poslu. Može da se kaže da će vam to biti i najteži period na poslu 2020. godine. Očekuju vas usporena dešavanja i poslovne prepreke na svakom ćošku, kao i neiskreni odnosi u poslovnom okruženu. Od jula ćete aktivnije i lakše rešavati poslovne probleme, a tokom jeseni možete konačno da očekujete i poboljšanje finansija.

Ljubav

Druga polovina februara i početak marta su najpovoljniji za nova poznanstva i zaljubljivanje. Ako ste slobodni, ovaj period može da vam bude najlepši u toku godine. Tada možete da očekujete mnogo pozitivne energije, nalet strasti i susrete sa osobom koja će vam delovati jako privlačno, a može da se desi da u ovom periodu i sami budete više primećeni od strane suprotnog pola. Takođe, možete da očekujete jako povoljnu fazu za početak veze koja bi mogla da bude i prilično ozbiljna. Generalno, 2020. godina je povoljna za promenu bračnog statusa, pa ako ste u vezi postoji mogućnost stupanja u bračnu zajednicu, a ako ste braku možete razmišljati i o razvodu. Druga polovina godine vam donosi želju za konkretnim akcijama i brzim odlukama u ljubavi. Sredinom godine je moguća obnova komunikacije sa osobom iz prošlosti. Tokom jesenjeg perioda naglašena je potreba za stabilnošću, kada ćete želeti da ulažete svoju energiju u vezu koja bi trajala na duže staze. Kraj 2020. godine može da vam donese mnogobrojne neočekivane preokrete na polju ljubavi.

Zdravlje

U prva tri meseca nove godine nećete imati zdravstvenih tegoba. Bićete energični i dobrog zdravlja i pratiće vas jak imunitet, dobra fizička snaga i dobra kondicija. Na početku prolećnog perioda ulazite u fazu koja će biti nepovoljna i koja će vam doneti probleme sa psihom i depresijom, ali i srčane probleme i tegobe koje su u vezi sa cirkulacijom, venama, nogama, stopalima, oticanjem i viškom vode u organizmu. Tokom letnjeg perioda, a posebno početkom jeseni mogu da se vrate hronični problemi sa glavom, migrenama i očima, ali treba da se čuvate i povreda, padova, lomova, udaraca i slično. U tom periodu se čuvajte i sportskih povreda. Krajem godine će vam ponovo nastupiti povoljan period za zdravlje u kojem ćete uspeti postepeno da stabilizujete stanje na ovom polju.


 

BIK

Posao

Početkom godine ćete biti zabrinuti za finansije. Moguće je da ćete sve do marta imati mnogo troškova. Ukoliko planirate kredite ili pozajmice imajte na umu da ćete na tom planu početkom godine imati komplikacije i da je bolje da takve planove odložite ili izbegnete. Od sredine februara sudbina će biti na vašoj strani, tako da će se situacija na poslovnom planu poboljšati, a postoji i mogućnost ponude za posao u inostranstvu. April vam donosi velike promene na polju posla. Može da se desi da dođe do naglog i neočekivanog preokreta koji bi potom mogao da vam donese i promenu radnog mesta. Dakle, april vam je jedan od najtežih perioda za posao u 2020. godini, jer će vas opterećivati mnogo odluka. Tokom maja situacija se polako smiruje, ali ceo letnji period, takođe, donosi neizvesnost. Vi ste vredni i težite stabilnosti, ali ćete imati osećaj da vam poslovna dešavanja skaču po živcima i da nikako ne možete da ostvarite svoje ciljeve baš onako kako ste ih zamislili. Krajem godine ćete razrešiti poslovne dileme iz prošlosti.

Ljubav

Početkom godine, do sredine februara, bićete zainteresovani za neobavezne veze, avanture i izlaske. Tokom januara meseca možete imati ponudu za tajnu vezu. Ukoliko ste slobodni, period za početak ozbiljnije veze sledi tokom marta i aprila. Priliku da upoznate pravu osobu spoznaćete u bliskom okruženju. Međutim, letnji period vam donosi povratak ljubavi iz prošlosti koju niste uspeli da zaboravite. Tek tokom jeseni, od septembra, dolazi jako povoljan period za brak i porodicu. Ako imate partnera, u tom periodu ćete planirati potomstvo i biti okrenuti značajnim potezima u ljubavi. Može da se desi neplanirana trudnoća ili da se pojave neki drugi putevi koji će vas voditi ka osnivanju porodice. U svakom slučaju možete da očekujete povoljan period da se tokom jeseni skrasite i da 2020.godinu ispratite u veselom i romantičnom okruženju sa voljenom osobom.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje godina koja može biti prilično nepredvidiva. U prva tri, četiri meseca vaše zdravlje bi trebalo da bude solidno. Od aprila polako kreću zdravstveni problemi koji bi mogli da vas prate do kraja 2020. godine. Sve ukazuje na to da ćete imati tegobe sa kičmom i sa nervnim sistemom. Ova godina vam može biti prilično rizična u saobraćaju i treba da se maksimalno potrudite da na tom polju izbegnete bilo kakve rizike. Druga polovina godine je povoljna i za hirurške intervencije ukoliko postoji neki problem iz prošlosti koji bi tim putem mogao da se reši. Generalno, na polju zdravlja vas očekuje vas izazovna godina. Potrudite se da maksimalno vodite računa o svojim navikama i da izbegavate rizike bilo koje vrste. Posebno budite oprezni u drugoj polovini 2020. godine.


 

BLIZANCI

Posao

Do sredine februara 2020. godine donosite dobre odluke na polju finansija, prodaje nekretnina, nasledstva, kredita i bilo kakvih rešenja u vezi sa ovim pitanjima. Možete da očekujete da će planete biti na vašoj strani i da će vam se finansije stabilizovati. Međutim, od sredine februara i tokom marta nastupa faza koja nije povoljna za vaše polje posla. Na poslu možete očekivati mnogo spletki, intriga, pogrešnih informacija i lažnih zaključaka. Pazite se da u tom periodu ne budete prevareni ili da ne poverujete u prevelika obećanja koja neće biti ispunjena. Od aprila nastupa povoljna faza na polju posla koja će trajati sve do juna. U tom periodu ćete imati priliku da donosite nove odluke koje će vas činiti srećnijim i uspešnijim. Tokom juna i jula sledi povoljan period za godišnji odmor, putovanje na more i predah od posla, a avgust i septembar vam donose nove poslovne prilike putem privremene ili honorarne zarade. Krajem godine biste mogli da razrešite konfliktne situacije sa nekim od saradnika.

Ljubav

Na polju ljubavi vam je cela 2020. prilično izazovna godina. Očekujte period u kojem ćete teško pokazivati svoje emocije, a moguće je da ćete osećati neku vrstu zahlađenja u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste zauzeti mogli biste da imate problema sa osobama koje se mešaju u vaš odnos sa partnerom. U većoj meri bi to mešanje moglo da vam bude u vezi sa prijateljima koji stvaraju neki vid konfuzije u vašem odnosu sa partnerom. Povoljniji period za ljubav kreće od kraja juna, kao i tokom jula meseca, kada bi trebalo da se više pokrenete na ovom polju. Prošlost sa kojom niste raščistili može da vas sačeka sredinom godine, ali kada se na tu priču stavi tačka dolazi vam jako lepa faza za nova poznanstva. Postoji mogućnost da ćete u drugoj polovini 2020. imati šanse za poznanstvo koje će voditi ka lepoj i skladnoj vezi.

Zdravlje

Možete da očekujete nepovoljan period kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Početkom godine posebno možete da budete skloni upalnim, bolnim stanjima, infekcijama i problemima sa visokom temperaturom, ali i sa tegobama koje su u vezi sa urogenitalnim traktom i reproduktivnim organima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično osetljivi i podložni tegobama koja će trajati sve do aprila meseca kada je moguć oporavak, ali ubrzo u junu ponovo dolaze aspekti koji vam mogu doneti novu nestabilnost na polju zdravlja. Jako je važno da tokom ove godine idete na redovne lekarske kontrole i da proveravate krvnu sliku. Pred vama je godina koja može doneti dugotrajne komplikacije sa zdravljem, pa je zato jako važno da svaku nepravilnost i smetnju na vreme prijavite vašem lekaru. Potrudite se da vodite više računa o sebi i o svojim navikama.


 

RAK

Posao

Vas očekuju važne promene na polju posla u narednom periodu. Sam početak 2020. će vam doneti mnogo turbulencija koje bi mogle da vas prate na svakom koraku. Očekuje vas period u kojem ćete biti zabrinuti i pod pritiskom u većoj meri nego inače. Prvo tromesečje ove godine vam donosi prekid nekog ugovora ili neke veće promene na poslu. Ukoliko planirate da sklopite neko novo poslovno partnerstvo tokom ove godine, taj odnos bi mogao kasnije da vas obavezuje, ograničava i opterećuje, pa budite veoma oprezni pri izboru poslovnih saradnika. Povoljnija faza za posao kada ćete biti odlučniji i spremniji da pravite konkretne korake kreće od aprila meseca. Tokom leta ili početkom jeseni imate šanse za poslovno napredovanje ili za prelazak na neku bolju poslovnu poziciju. Dakle, možete da očekujete period u kojem ćete imati mnogo odgovornosti. Drugi ljudi, kolege, saradnici i pretpostavljeni vas će vas, takođe, opterećivati raznim problemima.

Ljubav

Za vas će ova godina doneti bitna razrešenja na polju ljubavi. Mnogi Rakovi će pokrenuti pitanje o braku ili razvodu, kao i pitanje o potomstvu, ako je na redu drugo dete. U svakom slučaju, očekuje vas rešavanje važnih porodičnih i emotivnih pitanja. Ukoliko planirate svadbu u 2020.godini, neka ona bude u januaru, februaru ili najkasnije u aprilu. Svi ostali meseci su vam nepovoljni za potpisivanje papira. Ako idete u drugu krajnost, pa razmišljate o razvodu, onda je svaki period osim marta meseca dobar da se upustite u tu proceduru. Rakovi koji su slobodni mogu da očekuju povoljnu godinu da im se desi prava ljubav koja vodi do ozbiljne veze, a kasnije i do zajednice, braka. Tokom ove godine će vas privlačiti stabilniji, ozbiljniji partneri. Novo poznanstvo je moguće na poslu ili na javnom mestu. Sredinom godine, odnosno tokom juna možete biti skloni tajnim vezama ili ćete imati ljubavnu ponudu od neke zauzete osobe koju već poznajete.

Zdravlje

Na polju zdravlja će vam ovo biti jedna od težih godina. Opterećivaće vas zdravstvene tegobe iz prošlosti. Od slabih tačaka, naglašeni su problemi sa uroegnitalnim traktom u prva tri meseca 2020. Tada će vam biti osetljivi bešika i bubrezi i bićete skloni i mogućim poremećajima hormona. U kasnijem delu godine, slabe tačke će vam biti leđa i kičma, pa možete da budete skloni čak i nekim povredama leđa. Ukoliko već imate bilo kakve probleme sa kostima oni bi sada mogli da vam se inteziviraju. Bolji period za polje zdravlja vam dolazi na samom kraju godine, od decembra 2020. godine. Do tada budite veoma oprezni kada je zdravlje u pitanju. Važno je da se na vreme javite lekaru ako primetite neke neobične simptome.

 


 

LAV

Posao

Početak godine vam je veoma povoljan za posao. Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće i da ćete biti veoma srećni i zadovoljni na poslu. Uspećete bez mnogo muke i nervoze da realizujete sve svoje planove. Generalno, tokom 2020. ćete imati velike ambicije i posao vam većim delom godine može biti na prvom mestu. Očekuje vas period u kojem će vam biti veoma važno da budete vredni, odgovorni i da prihvatate svoje poslovne zadatke. U martu sledi nešto lakši period, sa manje poslovnih obaveza, ali odmah nakon toga očekujte nove poslovne prilike i zadaci. Godina vam je povoljna za odlazak ili povratak u inostranstvo, posebno kada je reč o privremenim poslovima. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni ako planirate bilo kakva poslovna putovanja, pogotovo tokom proleća i leta. Krajem godine dolazi period u kojem će vam se polako otvarati prilike za poslovno napredovanje ili za promenu pozicije.

Ljubav

Sanim početkom godine ćete imati priliku za početak ozbiljne veze. Moguće je da će se pojaviti osoba koja će predstavljati vaše sudbinsko poznanstvo i koja će vam biti emotivno veoma značajna u budućnosti. Moguće je da ćete pri prvom susretu sa njom osetiti jaku bliskost i povezanost. Međutim, taj odnos može ostati nedefinisan do kraja godine, kada ćete moći da donesete konkretne odluke u vezi sa tom osobom. U dva navrata tokom ove godine desiće se povratak bivše ljubavi. Prvi je tokom juna meseca, a drugi je krajem leta i početkom jeseni. Ako ste u vezi ili braku, takođe vam predstoji povratak osobe iz prošlosti koja bi na neki način mogla i da poljulja vaš odnos sa partnerom. Ukoliko je vaš brak upao u fazu monotonije, ova godina će vam biti izazovna i razmislićete o razdvajanju, razvodu ili o nekoj vrsti pauze.

Zdravlje

Nastupa teška godina kada je reč o zdravlju. Već od sredine februara, početka marta, mogu da se pokrenu zdravstveni problemi. Suočićete se sa zdravstvenim problemima koje u prošlosti, kada je trebalo, niste razrešili. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa donjim delom leđa, očima, glavom i kičmom kao i probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Sledeći rizičan period vam je aktuelan u maju, kada bi trebalo da dodatno vodite računa o sebi. U drugoj polovini godine, od letnjeg perioda nastupaju aspekti koji vam donose više snage i životne energije, elana i motivacije, pa ćete u tom periodu imati i bolju mogućnost za oporavak. U drugoj polovini godine će vam prijati fizička aktivnost i bavljenje sportom, ako vaš lekar da saglasnost za to. Imaćete priliku da rešite zdravstvene probleme iz prošlosti, uz adekvatnu stručnu pomoć i lečenje koje vam odgovara.


 

DEVICA

Posao

Tokom ove godine, na polju posla ćete imati mnogo sreće. Čak i u trenucima u kojima budete smatrali da vam neke stvari ne idu od ruke, shvatićete vremenom da ste zapravo prošli mnogo bolje od ostalih saradnika. Početak godine vam je veoma naklonjen ukoliko se bavite privatnim poslom, jer postoji mogućnost da ćete ostvariti neke manje promene ili napredak. Stresan period nastupa tokom februara i marta kada ćete imati neizvesnu poslovnu situaciju. U finansijskom smislu, buran period sledi od aprila i maja do kraja godine, kada ćete imati velike prilive novca, ali još veće troškove. Možete da se nađete u situaciji da treba da dignete neki kredit ili da uzmete neku veću pozajmicu. Ovaj korak za vas može da predstavlja dodatni rizik. Ukoliko budete mentalno snažni i izdržljivi uspećete da ostvarite svoje ciljeve i krajem godine ćete rešiti sve finansijske probleme.

Ljubav

Ova godina vam je veoma važna na polju ljubavi i predstavlja period životnih prekretnica i važnih odluka. Tokom cele godine ćete biti usmereni na pitanje potomstva. Inače vas očekuje jako povoljna godina za ozbiljnu vezu ili za početak emotivnog odnosa koji će imati predispozicije da traje na duže staze u budućnosti sa osobom u koju ćete moći da imate maksimalno poverenje. Dakle, očekujte da ćete pored sebe tokom većeg dela 2020. imati partnera na kojeg ćete moći da se oslonite u svakom smislu. Najpovoljniji periodi za početak nove veze su naglašeni tokom marta i aprila meseca, a potom tokom oktobra i novembra. Ove godine je moguće da će vam se vratiti bivša ljubav.

Zdravlje

Generalno, 2020. godina je jako povoljna na svim poljima, pa i na polju zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete uspešno rešiti tegobe koje su vas opterećivali u prošlosti i da ćete zbog toga biti zadovoljni. Tokom cele godine će vam prijati da se bavite sportom, tako da postoji šansa da sebe dovedete u odličnu formu i budete u sjajnoj kondiciji. Očekuje vas jako dobra godina i kada je reč o mršavljenju i pozitivne promene koje planirate na polju fizičkog izgleda. Nepovoljan period će trajati kratko, samo tokom februara i marta do početka aprila, kada bi zdravlje moglo da vam bude ugroženo usled manjeg pada imuniteta, ali te tegobe možete da rešite uz samo malo više truda sa vaše strane. Potrudite se da na polju zdravlja stvarate zdravije navike i bićete zadovoljni pozitivnim rezultatima koji će uslediti kod vas.


 

VAGA

Posao

Očekuje vas godina u kojoj ćete na polju posla biti pod velikim stresom. Početak godine i period do marta meseca vam je posebno težak ako se bavite privatnim poslom. U tom slučaju biste mogli da se suočite sa komplikacijama, usporenom realizacijom projekata, kao i sa problemima u vezi sa finansijama. Bićete skloni i raznim sukobima sa saradnicima. Nešto lakša faza u kojoj ćete probleme rešavati odlučno i spremno nastupa od kraja marta do maja meseca. Međutim, od maja do kraja godine ponovo nastupa period neizvesnosti na polju posla. Spremite se za mnogo promena, prekid saradnje i nove poslovne ugovore. Može da vam se ukaže ponuda za povratak na neki stari posao ili za saradnju sa nekom osobom sa kojom ste u prošlosti već imali priliku da radite zajednički posao. Vi se tokom ove godine učite strpljenju. Najbolje bi bilo da tokom 2020.godine ne pokrećete nikakav privatni posao.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas godina u kojoj ćete želeti stabilnost. Ukoliko ste u braku ili u vezi, sa voljenom osobom želite da imate sasvim definisan odnos, bez ikakvih dvoumljena. Ako ste u vezi, ova godina vam je povoljna za početak zajedničkog života. Takvu odluku možete doneti već u februaru ili martu. Krizan period za odnos sa voljenom osobom nastupa od aprila meseca i trajaće pola godine. U tom periodu možete imati česte svađe, nesuglasice i dosta problema u emotivnom odnosu, na kojem ćete morati mnogo da radite. Tenzija nastaje uglavnom od strane partnera. Ako ste slobodni, imaćete konkretnu ponudu za novu ljubavnu vezu na proleće, u aprilu i maju. Moguće je da će se pojaviti partner o kojem maštate, dominantan, strastven i jak. Posebno je povoljan period pripadnice ženskog pola ovog znaka. Tokom juna se može desiti povratak neke bivše ljubavi iz inostranstva.

Zdravlje

Kada je reč o zdravlju ova godina nije baš sjajna za vas. Imunitet bi često mogao da vam bude u padu. Problemi sa stomakom, crevima i probavom će vam biti posebno naglašeni u januaru i u februaru mesecu, Moguće su veće tegobe u vezi sa metabolizmom i varenjenjem, pa je jako važno da na vreme povedete računa o svojoj ishrani. Pored toga, tokom ove godine se mogu vratiti vaši problemi sa bubrezima i sa urogenitalnim traktom. Ako ste već do sada imali pesak ili kamen u bubrezima ili mokraćnim kanalima, vraćaju vam se isti problemi. Važno da idete na redovne lekarske kontrole tokom cele godine. Potrudite se da vam vaše zdravlje bude na prvom mestu.


 

ŠKORPIJA

Posao

Vi ćete tokom ove godine praviti ozbiljne poslovne planove. Bićete spremni da se posvetite poslovnim putovanjima, novim poznanstvima i kontaktima u poslovnom okruženju. Unapređujete svoje znanje i spremni ste da posao postavite na prvo mesto. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da pravite niz promena koje će se pokazati kao veoma važne na duže staze. Prvi deo godine i period do aprila vam je jako povoljan, jer u hodu obavljate svoje obaveze i niste preterano opterećeni. Kada je u pitanju period od aprila do oktobra očekuje vas sasvim drugačije stanje - mnogo posla, obaveza i gust raspored u kojem nećete imati previše vremena i lufta. Zato je važno da u toj fazi budete dovoljno vredni, ali i da budete dovoljno dobro organizovani kako biste uspeli da stignete sve na vreme. Krajem godine ćete razmatrati pitanje pokretanja nekog novog poslovnog partnerstva.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva godina. Do marta nastupa period u kojem ćete imati prilike za nova poznanstva i to uglavnom u svom bliskom okruženju, negde u blizini svoje kuće, u komšiluku ili u svom rodnom gradu. Moguće je i spoontano i neopterećujuće poznanstvo na ulici, u prolazu. Tokom ove faze bi mogli da vas privlače stariji partneri ili osobe koje deluju ozbiljno, zabrinuto, ćutljivo, generalno povučeniji tipovi ličnosti. Tokom marta i aprila vas, dakle, očekuje povoljan period za ljubav i strast, početak veze i nova dešavanja. Međutim, kasniji period proleća, kao i leto, donose vam neku ljubavnu monotoniju i nervozu. Ovi aspekti će vas pogotovo pogoditi ako ste već u vezi ili braku, jer ćete u tom slučaju sa voljenom osobom svakodnevno imati rasprave, trzavice i neslaganja koja će vas u velikoj meri opterećivati. Krajem ove godine biste mogli da počnete da razmišljate o razvodu ili o prekidu neke emotivne veze.

Zdravlje

Početkom godine i sve do aprila možete da očekujete povoljan period na polju zdravlja. Bićete puni snage i energije i spremni da se posvetite svim svojim obavezama, aktivnostima i potrebama. Imaćete mnogo energije, pa ovaj deo godine treba maksimalno da iskoristite da budete fizički aktivni. Od aprila do jeseni vam nastupa teži period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima. Bićete izloženi stresu, imaćete mnogo posla i obaveza, pa ćete samim tim biti skloni zdravstvenim problemima na nervnoj bazi. Mogući su i veći pad imuniteta i problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da redovno idete lekaru i da unosite dovoljno vitamina. Vi generalno imate jak organizam i lako se regenerišete, ali niste neuništivi, tako da je važno da ipak poštujete svoje telo i njegove potrebe. Krajem godine nastupa olakšanje i poboljšanje na polju zdravlja.

 


 

STRELAC

Posao

Tokom ove godine ćete biti maksimalno fokusirani na postizanje stabilnosti na polju posla. Glavni fokus vam je na finansijama i radićete sve ono što možete kako biste uspeli da stabilizujete svoja primanja i kako biste mogli da uvećate svoj kapital. Tokom januara i februara vas očekuje period u kojem ćete puno raditi, ali nećete biti pod stresom, već ćete biti zadovoljni svojim učinkom i uspehom. U periodu od marta do kraja jula počinjete da pravite velike planove. Možete da budete skloni velikim ulaganjima ili nekim megalomanskim ambicijama. Postoji mogućnost da dobijete podršku od strane neke moćne osobe ili osobe od autoriteta koja bi mogla da vam pomogne da ostvarite ono što ste zamislili. Od jula do početka oktobra nastupa period u kojem ćete malo prikočiti i imati vremena za odmor i opuštanje sa mnogo manje obaveza i stresa na poslu. Od oktobra do kraja godine se ispunjavaju vaši veliki planovi i ambicije i ubirate plodove svog truda.

Ljubav

Ova godina vam je prevashodno važna kada je reč o vašem polju posla. Maksimalno ćete biti usmereni na svoje ambicije i ljubav će vam spontano zbog toga pasti u drugi plan. Početkom godine posebno pokazujete manjak interesovanja za polje emocija, a zatišje na ljubavnom planu će trajati sve do aprila meseca. Dakle, ako ste u vezi ili braku, do aprila možete da očekujete pasivno i nepromenjeno stanje - znate na čemu ste i ništa ne menjate, Od aprila dolazi jedna burna faza na ljubavnom planu koja će do kraja godine biti turbulentna i promenljiva. Ako ste slobodni, u tom periodu se dešava novo strastveno poznanstvo koje može da vas sasvim neočekivano odvede do ljubavne veze, koja će vam postati konstantan izvor uzbuđenja. Ukoliko ste zauzeti, sledi vam povratak bivše ljubavi koja bi sasvim mogla da vam poremeti odnos sa voljenom osobom, pa vam stanje na polju ljubavi može biti prilično haotično.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas pretežno dobra godina. Ako budete dovoljno disciplinovani i spremni da vodite računa o sebi, bićete zadovoljni stanjem na polu zdravlja. Možete da očekujete godinu koja je jako povoljna za to da svoju liniju dovedete u red. Ukoliko ste nabacili višak kilograma tokom 2019. sada je vreme da se oslobodite tog tereta i da konačno budete zadovoljni svojim izgledom. Uz adekvatnu dijetu i režim ishrane koji vam prepiše nutricionista, možete da postignete veoma značajne rezultate. Inače vam je cela ova godina jako povoljna za bilo kakve lične transformacije koje će doneti mnogo pozitivne energije u vaš život. Sredina godine vam je posebno idealna da se bavite sportom i da budete aktivniji. Slaba tačka na polju zdravlja tokom ove godine može da bude u vezi sa zubima, pa se potrudite da idete redovno stomatologu.


 

JARAC

Posao

Vama 2020. godina neće biti nimalo laka. Do kraja marta vlada faza u kojoj ćete konstantno biti pod tenzijom. Moguće je da će vam poslovno stanje biti veoma neizvesno, ali i da ćete vi generalno imati svakodnevne stresove koji će vas navoditi i na svađe sa kolegama. Imaćete kratak fitilj i bićete skloni tome da i sami svojim impulsivnim reakcijama komplikujete situaciju u poslovnom okruženju. Od kraja marta do početka jula nastupa malo lakši period u kojem ćete poboljšati finansije i doneti važne poslovne odluke, koje će vam ipak pokazati da postoji svetlo na kraju tunela. Ovaj period vam je povoljan da donesete neku konačnu odluku na polju posla. Međutim, od jula do decembra ponovo nastupa period tenzije i problema. Ovo je faza u kojoj ćete morati da se odreknete nekih odluka i da pravite određene rezove na poslu. Od decembra nastupa veliko poboljšanje kada okrećete novi list sa sasvim novim poslovnim odlukama.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete na ovom polju u narednom periodu biti nezadovoljni. Prilično ćete se opterećivati dešavanjima iz prošlosti. Ova godina vam donosi veliko emotivno preispitivanje i nove lekcije. Tokom februara bi nova osoba mogla da uđe u vaš život, ali ona sa sobom nosi neku pometnju i nervozu koju niste očekivali. Moguća je i veza koja će se zasnivati isključivo na strasti. Ako ste u braku ili vezi, veća kriza u vašem odnosu sa partnerom nastupa od aprila i trajaće sve do kraja godine. Moguće su česte i burne svađe kod kuće, koje će stvoriti osećaj velikog razočaranja i teskobe. Osoba iz prošlosti u letnjem periodu može dodatno da vam poremeti koncepciju. Vama u suštini ova godina služi tome da naučite nešto novo o sebi i nije preterano povoljna za partnerske odnose.

Zdravlje

S obzirom na to da vam je cela godina prilično teška na svim poljima, moram da kažem da ćete i na polju zdravlja imati naglašene tegobe. Ova godina posebno može da vam bude problematična ukoliko imate neke zdravstvene probleme koje niste izlečili u prošlosti, jer bi moglo da dođe do komplikacija i širenja bolesti. Zato je jako važno da svaki problem koji primetite na vreme sanirate uz pomoć vašeg lekara. Tokom 2020. godine nepovoljni periodi na polju zdravlja su naglašeni tokom januara i februara, potom u maju i junu, pa od septembra do decembra meseca. Regije koje su vam prikazane kao slabe tačke su uglavnom u vezi sa glavom, vratom, kičmom i leđima, ali možete da imate i srčane probleme i tegobe sa krvotokom, holesterolom i sa telesnom težinom.


 

VODOLIJA

Posao

Period do početka aprila vam je prilično povoljan na polju posla i možete da očekujete određeni vid rasterećenja. Od aprila nastupa faza u kojoj možete da očekujete mnogobrojne promene na polju posla, mnogo novih zaduženja, ali i prilika da pokažete inicijativu ka promenama koje sami želite da pokrenete i koje, shodno tome, mogu da vam budu veoma pozitivne. Maj je povoljan kada je reč o zaradi i tada možete da očekujete prve pozitivne vesti po pitanju mogućeg poboljšanja finansija. Sredinom godine i sve do kasne jeseni možete dobiti mnogo različitih prilika za poslovna putovanja, ali i za neku dodatnu zaradu ili honorarni posao, koji će vam biti prilično značajni na ovom polju. Očekuje vas godina u kojoj biste mogli da imate bitan poslovni iskorak i nova značajna dešavanja.

Ljubav

Na polju ljubavi tokom ove godine pretežno ste skloni neobaveznim vezama i flertu. Ako ste slobodni, nema jakih naznaka za početak veze koja bi mogla da vodi ka braku, ali tokom cele godine imaćete više različitih poznanstava i česte kontakte sa osobama suprotnog pola. Krajem zime i početkom proleća nastupa prva povoljna faza koja vam može doneti flert i susret sa nekom osobom iz vašeg bliskog okruženja. Tokom letnjeg perioda postoji mogućnost povratka velike bivše ljubavi sa kojom biste ovog puta mogli da stabilizujete svoju emotivnu priču. Krajem godine donosite veoma važne odluke na ljubavnom polju. Ukoliko ste već u vezi ili braku, onda vas očekuje mnogo prepirki sa voljenom osobom. Moguće su česte sitne trzavice i nemiri koji se neće dobro odražavati na vaš odnos, ali nećete biti spremni ni na prekid veze. Vaš odnos bi mogao da se stabilizuje ako budete imali volju da budete smireni i da pravite kompromise.

Zdravlje

Na polju zdravlja ova godina vam donosi izvesnu stabilnost. Tokom celog prvog dela 2020. ste dobrog zdravlja, odlično se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste svojom fizičkom formom. Sredinom godine i pretežno tokom letnjeg perioda možete da budete skloni problemima u vezi sa sinusima, plućima i generalno sa disajnim putevima, pa po tom pitanju treba da budete veoma oprezni. Moguća su i česta upalna stanja kada su u pitanju pluća, grlo i sinusi. Prijaće vam odlazak na more i treba da razmislite i o tome da ostavite cigarete. Krajem godine bi mogla da vam se vrati neka stara povreda ili će doći do manjih problema sa kičmom.


 

RIBE

Posao

Ova godina je za vas veoma konfuzna na poslovnom planu. Imaćete mnogo promena. Mirna faza vlada do maja, kada ćete biti rasterećeni i imaćete utisak da se sva dešavanja i promene dešavaju nekako mimo vas. Od maja nastupa period u kojem biste prilično lako mogli da promenite posao. Moguće je da ćete to učiniti na svoju inicijativu, ali je isto tako moguće i da ćete dobiti neku novu ponudu za zaradu koja će vas prilično zaintrigirati. Očekuje vas povoljna faza kada je reč o promeni stava ili usmerenja. Dakle, od maja meseca do kraja godine možete da imate veoma naporan poslovni tempo. Bićete veoma vredni i posvećeni svom poslu, ali ćete zato i na polju finansija imati odgovarajuću naknadu za svoj trud. Povremeno ćete biti pod stresom dok se ne budete navikli na sve okolnosti koje nov posao sa sobom donosi.

Ljubav

Kada su u pitanju emocije, očekuje vas period u kojem ćete biti usmereni na ostvarenje stabilnosti sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste u braku ili vezi, druga polovina 2020. godine vam donosi mogućnost da sa voljenom osobom jednom za svagda rešite važna pitanja i da donesete odluke u cilju stabilne zajedničke budućnosti. Prvi deo godine zauzetim Ribama može da bude pomalo neizvestan ili tenzičan, posebno tokom februara, kada možete očekivati zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, za nova poznanstva vam je jako povoljan april mesec. Tada ćete biti spremni za akciju i za to da na ljubavnom polju preuzmete konkretnu inicijativu. Međutim, vi ćete tokom ove godine biti više zainteresovani za mogućnost da ostvarite neku stabilnu i ozbiljnu vezu, nego za neki prolazni odnos. Imate osećaj da ste prerasli prolazne emotivne priče i želite partnera na kojeg možete da se oslonite.

Zdravlje

Prvi deo godine vam je povoljan na polju zdravlja. Do aprila i maja ste u stabilnom stanju i nećete biti pod velikim stresom. Ipak, od aprila i maja nastupa period sa problemima koji bi mogao da traje sve do kraja godine. U ovom periodu ćete biti osetljivi, razdražljivi i skloni čestim glavoboljama, povišenoj temperaturi i raznim upalama. U tom periodu se obavezno javite lekaru ako primetite bilo kakve zdravstvene tegobe. Od maja nastupa faza koja vam može doneti probleme sa hormonima, štitnom žlezdom kao i grlom, ali i generalno sa funkconisanjem svih žlezda u organizmu. Od ovog perioda bi bilo poželjno i da redovno proveravate holesterol i šećer koji bi mogao da vam bude povišen. Važno je da se oko svega savetujete sa vašim lekarom i da intenzivno vodite računa o svom zdravlju u drugoj polovini 2020. godine.

 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar