Veliki mesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

Autor: Filip Švarc komentara 0 Astrolog Filip Švarc

Mesečni horoskop za OVNA

POSAO: Važan period za sve pripadnike ovog znaka.  Pod uticajem Marsa u Vodoliji bićete ambiciozniji nego inače, pa je vrlo moguće da ćete imati prevelika očekivanja. Na žalost, planetarni aspekti su takvi da ćete morati „ozbiljno da zasučete rukave“ da biste uspeli u tome što ste naumili. Moguće je da ćete biti pod veliki pritiskom i da ćete naići na brojne prepreke. Dobar period za Ovnove koji sarađuju sa strancima. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili savet obratite se osobi rođenoj u znaku Strelca, Lava ili Riba.

LJUBAV: Značajno poboljšanje na polju komunikacije, tako da možete  da očekujete mnogo flerta i avantura tokom ovog meseca. Mars najavljuje povratak stare ljubavi. Taj povratak će vas značajno „poremetiti“ . Savetujem vam da se ne upuštate ponovo u taj odnos, jer planete najavljuju da je prolazan i da biste mogli da budete povređeni. Zbog uticaja Retrogradne Venere zauzeti Ovnovi mogu da očekuju probleme u braku/vezi u drugoj polovini meseca,najviše zbog loše komunikacije sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim organima, grlom i upalom sinusa.

 

Mesečni horoskop za BIKA

POSAO: Pod uticajem Urana mnogi Bikovi će dobiti nove ideje tokom ovog meseca. Dobro aspektovana Venera vam donosi dobre odlična dešavanja na polju karijere. Kako bi sve ispalo kako treba savetujem vam da budete posvećeni i otvoreni, poslušajte savete starijih kolega i poslovnih saradnika. Odlična saradnja sa osobama rođenim u znaku Jarca ili Device. Položaj Jupitera ukazuje na to da ćete tokom ovog meseca biti usmereni na novac i veliku zaradu. Međutim, moguće je da vam se to neće tako brzo i jednostavno ostvariti, pa je moguće razočarenje.

LJUBAV: Moguće su tajne ljubavi i avanture! Muški Bikovi bi mogli da uđu u tajnu vezu preko posla, dok će ženski Bikovi uploviti u avanturu sa osobom sa kojom se već neko vreme „ganjaju“. Ukoliko ste u vezi ili braku savetujem da se oduprete „niskim strastima“, jer biste vrlo lako mogli da budete razotkriveni. Bikovi koji su u vezi ili braku će imati problematičan mesec, prevashodno zbog preterane posvećenosti poslu. Moguće je da ćete zapostavljati partnera/ku i da će vam on/ona to zamerati. Međutim, to neće važiti za Bikove koji su u vezi/braku sa Jarcem, Ribom ili Lavom.

ZDRAVLJE: I Bikove očekuju problemi sa disajnim organima. Savetujem vam da izbegavate zagušljive prostorije i da što više vremena provodite u prirodi, na svežem vazduhu.

 

Mesečni horoskop za BLIZANCE

POSAO: Merkur je u Škorpiji, a to znači samo jedno – posla preko glave! Budite spremni na naporan rad i dosta prekovremenog rada. Prelazak Sunca u Vagu najavljuje promene na poslovnom planu, ali kako ste vi uvek spremni na promenu, ovo neće značajno uticati na vas. Odličan mesec za edukaciju i sticanje dodatnih znanja i veština. Dobra saradnja sa osobama rođenim u znaku Ovna ili Lava. Dobri aspekti za odlazak u inostranstvo u drugoj polovini meseca.

LJUBAV: Težak mesec za sve Blizance koji su skoro izašli iz duže veze. Vrlo je moguće da nećete moći realno da procenite druge osobe i da ćete ući u odnose koji će vam više naštetiti nego što će vam doneti. Savetujem vam da ne ulazite u vezu tokom ovog meseca, jer je velika šansa da ćete ponvo biti povređeni. Blizanci koji su u vezi ili braku bi trebalo da razmisle o odlasku na putovanje sa voljenom osobom, jer će vam to pomoći da popravite komunikaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povišenim krvnim pritiskom. Takođe, osetljivi su i organi za varenje.

 

Mesečni horoskop za RAKA

POSAO: Moguće je da ćete se tokom ovog meseca uplesti u veoma nezgodnu poslovnu situaciju i da će vam biti neophodna pomoć prijatelja i saradnika da se iz te situacije izvučete. Moram da budem iskren i da kažem da, ukoliko niste intuitivna osoba, moguć je ozbiljan poslovni problem, koji se neće dobro završiti.

LJUBAV: Rakovi koji su sami i nisu u stalnoj vezi imaće dobru energiju tokom meseca pa će delovati veoma privlačno na pripadnike suprotonog pola. Moguća je veoma dinamična veza sa jednom harizmatičnom Vodolijom. Ova veza bi mogla ozbiljno da vam promeni život na bolje i da vas usreći. Rakovi koji su su u vezi ili brakusa osobom koja nije Bik ili Škorpija, mogući su problemi – najviše zbog stresa oko posla. Kako se svađe ne bi produžile na po nekoliko dana, pokušajte da se „ne nastavljate“ i da ne produbljujete raspravu.

ZDRAVLJE: Mogući su ozbiljni problemi sa reproduktivnim organima. Savetujem vam da posetite lekara što pre.

 

Mesečni horoskop za LAVA

POSAO: Moguće je da ćete tokom ovog meseca morati da idete više puta na poslovni put i da će vas sva ta putovanja izmoriti. Dakle, očekujte pad energije i entuzijazma, ali ništa ne brinite, jer će to biti prolazno. Odličan mesec za rešavanje sudskih pitanja, jer je Jupiter u znaku Škorpije dobro aspektovan. Lavovi koji nisu rešili stambeno pitanje, to moraju da urade do kraja ovog meseca.

LJUBAV: Odličan mesec za ljubav ako vam veza nije na prvom mestu. Naime, moguće su brojne tajne veze, čak i sa bivšim partnerima. Savetujem vam da pokušate da otkrijete zašto se vraćate bivšim partnerima i šta zapravo želite od života. Na taj način ćete jedino moći da krenete dalje i da pronađete pravu ljubav. Lavovi koji su u vezi ili braku bi mogli da budu izuzetno bezobrazni i neprijatni prema partneru, pa su mogući sukobi i svađe. Takođe, novac može biti još jedan problem u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede, posebno ako se bavite nekim fizičkim poslom. Planete najavljuju i stomačne tegobe, tako da vam savetujem da povedete računa o ishrani.

 

Mesečni horoskop za DEVICU

POSAO: Budite oprezni u odnosu sa kolega i saradnicima! Pazite šta radite i pričate, jer bi to mogli veoma lako da iskoriste protiv vas. Vrlo je moguće i da će kolege pokušati da prebace deo obaveza na vas, kako bi se oni oslobodili obaveza. Ne dozvolite takvo ponašanje! Mogući su problemi sa novcem početkom meseca, ali bi to trebalo da se reši do kraja meseca. Tokom ovog meseca bi trebalo da vratite dugove koje imate. Odličan mesec za pokretanje sopstvenog biznisa.

LJUBAV: Emotivno se jako teško izražavate, čak ste skloni svađama i lošem ponašanju prema partneru. Žene Device će imati problem u braku i samom odnosu sa suprugom, dok će se muške Device u braku otuđiti i osamostaliti i potražiti utehu u čitanju, gledanju filmova i pravljenju poslovnih planova.  Slobodne Device mogu da očekuju zanimljivo poznansto sa osobom rođenom u znaku Vodolije, Bika ili Ovna.

ZDRAVLJE: Za one koji imaju problem viška kilograma, savet da se kreću više da ne bi prešli na višu instancu bolesti,a to je dijabetes. Savetujem vam da počnete da se bavite jogom, jer vam može pomoći da se oslobodite negativne energije i popravite psiho-fizičko zdravlje.

 

Mesečni horoskop za VAGU

POSAO: Vi ste u dobrom poslovnom periodu.Kao svaki vazdušni znak dobro se osećate kada Sunce tranzitira kroz vaše sazvežđe. Dobar mesec za saradnju sa Bikovima ,Jarčevima i Vodolijama. Moguća su česta poslovna putovanja tokom ovog meseca. Vage koje nemaju posao bi trebalo dodatno da se aktiviraju tokom ovog meseca – aspekti su povoljni za to.

LJUBAV: Uzbudljiv socijalni život, česti izlasci i druženje vam idu na ruku – moguće je da ćete upoznati jednu veoma zanimljivu osobu, najverovatnije u znaku Lava, Raka ili Vodolije. Moguće je i stupanje u vezu sa dugogodišnjim prijateljem/prijateljicom. Vage u vezi ili braku mogu da očekuju neharmoničan odnos i svađe, najviše zbog toga što vi i partner nemate iste poglede na budućnost, trošenje novca ili vaspitanje dece.  Imajte na umu to da će sukobi biti prenaglašeni zbog uticaja Retrogradne Venere – zato prvo razmislite šta vi želite u budućnosti, pa onda mirno i staloženo popričajte o tome sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima, stomakom, a što pre bi trebalo da prekontrolišete štitnu žlezdu.

 

Mesečni horoskop za ŠKORPIJU

POSAO: Mogući su problemi sa kolegama i nadređenima, najviše zbog organizacije i podele posla. Postoji  velika šansa da ćete morati da se nosite sa velikom poslovnom krizom, ali gledajte to sa pozitivne strane – to će uvećati vaše radno iskustvo i povećati nivo znanja koje imate. Posle 10. u mesecu možete da očekujete uvećanje zarade. Ukoliko poslujete sa inostranstvom ili želite da poslujete sa inostranstvom, uzmite u obzir osobe rođene u znaku Bika ili Raka. Krajem meseca mogući su gubitak novca ili uvećanje troškova.

LJUBAV: Odličan mesec za ljubav za sve Škorpije koje su već neko vreme bez partnera. Očekujte novo poznanstvo, novo nadahnuće i jaku zaljubljenost. Škorpije u vezi ili braku, a posebno muške, će biti sklone tajnim vezama i avanturama. Iako mislite da ste sigurni i da nećete biti otkriveni, osoba rođena u zemljanom znaku bi mogla da vam pokvari planove.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bolovima u leđima, rukama i nogama. Takođe, muči vas povišen pritisak.

 

Mesečni horoskop za STRELCA

POSAO: Odlični aspekti za odlazak u inostranstvo i za nove poslovne dogovore, posebno u drugoj nedelji meseca. Planete najavljuju dobru saradnju sa osobama rođenim u znaku Ovna, Jarca ili Device. Pluton je dobro aspektovan u kući novca što znači da možete da očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Strelčevi koji nemaju posao, neka se posebno aktiviraju u prvoj polovini meseca.

LJUBAV: Jaka harizma i privlačnost vas karakterišu tokom oktobra, tako da ćete delovati magnetski na pripadnike suprotnog pola. Savetujem vam da razmislite o vezi ili braku sa osobom koja se bavi nekim sportom. Povoljni aspekti za stupanje u vezu sa Škorpijom, Vagom ili Ovnom.  Ako ste u vezi ili braku moguće je da ste upali u neku vrstu monotonije i da vas to tišti. Bilo bi dobro da se malo više eksponirate kroz socijalni život i ,naravno, da u to uključite partnera. To će dati neku živost  vašem odnosu. Savetujem vam da monotoniju nikako ne lečite stupanjem u odnos sa nekom drugom osobom.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane i alkohola, jer to utiče negativno na vaše zdravlje.

 

Mesečni horoskop za JARCA 

POSAO: Poželjno je da počnete da ulažete u projekte koje već neko vreme planirate, jer su ogromne šanse da će vam se to isplatiti. Trigon Saturna i Urana uvećava vašu želju i ambiciju, a samim tim ćete ulagati više vremena i truda u posao, a znate kako kažu – svaki trud se uvek isplati. Još ako radite u timu, sve je moguće... Mogući su problemi sa novcem, ali je dobro da tokom ovog meseca izbegavate podizanje kredita.

LJUBAV: Očekujte povratak stare ljubavi. Iako je to nešto što će vas mnogo usrećiti, ne opuštajte se u potpunosti. Osim toga, povoljni su aspekti za emotivni odnos sa osobom rođenom u znaku Device ili Vodolije. Jarčevi koji su u vezi ili braku mogu konačno da odahnu, jer nastuplja bolji period sa partnerom. Ne bi bilo loše da odete na kraće putovanje sa partnerom, je r će vas to dodatno zbližiti.

ZDRAVLJE:  Pad imuniteta može doneti probleme sa gripom i virusima. Povedite računa o svom zdravlju, jačajte imunitet.

 

Mesečni horoskop za VODOLIJU 

POSAO: Imaćete  par loših poteza tokom meseca, koji mogu da budu promašaj u datom trenutku. Ali vi kao svaki inovator znate da se brzo prešaltujete na bolje, pa ćeu drugoj polovini meseca biti manje poslovnih trzavica i stresova. Imaćete dobru saradnju sa vatrenim i zemljanim znakovima. Potrudite se da se ostvarite neki konačan dogovor sa osobom rođenom u znaku Bika ili Jarca, jer bi taj dogovor mogao da ima ogroman uticaj na vašu karijeru. Nezaposlene  Vodolije treba da traže posao vezan za tehniku i nauku.

LJUBAV: Vodolije su robovi svog ega! Čak i kada vole neku osobu više od sebe neće ostati sa njom ako ih je povredila! Pod uticajem Sunca vrlo je moguće da će taj ego tokom ovog meseca biti još izraženiji. Dakle, moguće su komplikacije na ljubavnom planu, jer ćete zanemarivati partnera i staviti sebe u prvi plan. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu na nekom okupljanju – rođendanu, proslavi, izlasku... Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Lavom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom, venama i krvotokom.

 

Mesečni horoskop za RIBE

POSAO: Tranzit Venere u znaku Škorpije donosi dodatno angažovanje na polju posla. Naravno, pod uticajem dobrih aspekata, to dobro angažovanje će da vam se isplati višestruko. Promena radnog mesta je izvesno kod Riba koje nisu zadovoljne svojim poslom. Zaista, Ribe su poznate po tome što ne mogu da rade nešto što ne vole, jer to nezadovoljstvo utiče negativno i na ostale aspekte njihovog života. Odlična saradnja sa Vagom, Strelcem ili Jarcem.

LJUBAV: Moguće je da ste izašli iz tajne veze i da se osećate veoma loše. Izvesno je da će takvo stanje trajati do kraja meseca. Planete pokazuju da vas je ovo veoma mnogo pogodilo i da će vam trebati vremena da se oporavite. Savetujem vam da se ne lečite ulaskom u nove tajne veze i avanture, jer će vas to „dokusuriti“. Sredinom meseca biste mogli da upoznate idealnu osobu za sebe, ali ne žurite, već idite polako. Ribe u braku ili vezi moraju da porade na komunikaciji sa partnerom, posebno u periodu retrogradne Venere koja bi mogla da stvori neki „jaz“ između vas.

ZDRAVLJE: Moguće su česte promene raspoloženje praćene glavoboljom. Savetujem vam da se odmarate više i da uvedete neku fizičku aktivnost u vaš život - to će vam pomoći da se oslobodite stresa i pospešite kvalitet vašeg života. 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar