Veliki MESEČNI HOROSKOP za septembar 2018. godine

Autor: Milana Đurašinov komentara 0 Astrolog Milana Đurašinov

Mesečni horoskop za Ovna 

POSAO: Merkur polako napreduje ka šestom polju, a to znači da, kako septembar bude odmačinjao, Vi ćete se sve više OKRETATI PRAKTIČNIM STVARIMA I TEŽITI VEĆOJ I KONKRETNIJOJ ZARADI. Ako želite da napredujete na poslovnom planu, savetujem Vam da od 5. septembra obratite više pažnje na način na koji komunicirate sa nadređenima, kolegama i poslovnim partnerima i saradnicina. ODLIČAN MESEC ZA ZARADU, posebno ako se bavite trgovinom ili nekretninama. Nakon 18. septembra možete da očekujete veći novčani prihod. 

LJUBAV: Vaš vladar Mars posle 11. septembra konačno  kreće direktnim hodom pa ćete imati priliku da se okrenete pravim ljubavima. Posebno dobar i lep period ženske pripadnike ovog znaka. NOVO POZNANSTVO sa osobom koja je puna duha i želje za provodom promeniće vaš život. Ovo može biti i mlađi muškarac. Žene u braku ili vezi očekuje dobar provod sa partnerom. Muškarac Ovan, iako je sklon lutanju i traženju, trebalo bi da se okrene svojoj partnerki, jer je ona jedina koja ga razume i podržava bezuslovno. 

ZDRAVLJE: SKLONI STE POVREDAMA, posebno u predelu vrata i glave. Mogući su i problemi sa kičmom i stresom. Savetujem Vam da uvedete neke korektivne  vežbe koje će Vas opustiti. 

 

Mesečni horoskop za Bika 

POSAO: Tokom ovog meseca možete da očekujete VEĆI PRILIV NOVCA, jer će Mars u Vodoliji ući u Vaše deseto polje - polje uspeha i karijere. Tokom ovog meseca treba da poslušate svoju intuiciju, kada je posao u pitanju. Sigurno ćete odabrati idealan način da zaradite. Odličan period za zaradu je oko 10. septembra. Saradnja sa nekim vatrenim znakom može da ubrza posao, dok saradnja sa Škorpijom može da unese pozitivnu promenu u Vaše poslovanje. Ako razmišljate o poslovnom partnerstvu, Vodolija je odličan izbor za to. 

LJUBAV:  Bikovi koji su u dužoj vezi ili braku će razmišljati o avanturi tokom ovog meseca, a neki od njih će i uploviti u jednu. Izražena je velika MOGUĆNOST TAJNE VEZE sa osobom rođenom u vodenom ili vazdušnom znaku. Slobodni Bikovi bi takođe mogli da uplove u avanturu, ali planete pokazuju da su male šanse da ta avantura preraste u nešto ozbiljno, prvenstveno jer Bikovi trenutno ne znaju šta žele. 

ZDRAVLJE: Mogući su PROBLEMI SA STOMAKOM I NERVNIM SISTEMOM, najviše zbog stresa i nervoze. Savetujem Vam da pokušate da se lečite prirodnim biljem i da krenete na neke vežbe za oslobađanje od stresa.

 

Devojka sija kao zvezde na nebuMesečni horoskop za Blizance 

POSAO: Ogromna šansa da će Vas neko od bivših šefova pozvati da ponovo radite za njega. Savetujem Vam da dobro razmislite i da ZAUZMETE JASAN STAV. Ne treba da odustajete od poslovnih prilika zbog neraščišćenih kolegijalnih odnosa. Savetujem Vam da poslušate Vaš "unutrašnji glas", jer jedino tako nećete pogrešiti. Dobar mesec za saradnju sa Škorpijom ili Jarcem. Novčani priliv možete da očekujete početkom meseca. 

LJUBAV: Kada su ljubav i strasti u pitanju, pred Vama je veoma buran mesec. Mogući su BROJNI LJUBAVNI PROBLEMI, koje će Blizanci morati što pre da reše ili će situacija postati još gora. Slobodni Blizanci bi trebalo da razmisle o vezi sa Devicom ili Ovnom. Blizanci koji su u braku mogu da očekuju strastveniji seksualni život. 

ZDRAVLJE: Blizanci bi trebalo da uvedu VIŠE FIZIČKE AKTIVNOSTI u svoj život. Aerobik i fitnes su odličan izbor za to. 

 

Mesečni horoskop za Raka

POSAO: Konstantno ste pod stresom, jer ste OPTEREĆENI IDEJOM O UNAPREĐENJU opterećeni idejom o unapređenju i povećanju zarade. Savetujem Vam da sačekate sredinu meseca ako želite da da započnete sa nekim velikim planovima. Planete pokazuju da bi muški Rakovi mogli da imaju određene kočnice i da će znatno teže napredovati nego ženski Rakovi. Odličan period za promenu posla nakon 17. septembra. 

LJUBAV: Žene rođene u znaku Raka već duži vremenski period žude da upoznaju pravu osobu za sebe. E pa. imam DIVNE LJUBAVNE VESTI, ovog meseca postoje skoro pa sigurne šanse da će se to desiti. Vrlo je moguće da će to biti osoba sa kojom poslovno sarađujete. Dobar mesec i za muške Rakove, posebno one kojima se dopada osoba rođena u znaku Vage, Device ili Jarca. Rakovi koji su u braku će morati više da se posvete partneru, porodici i deci - izgleda kao da ste malo ispustili konce iz ruke. 

ZDRAVLJE: NERVOZA može da utiče negativno na Vaš imuni sistem, pa su moguće prehlade i upalna stanja. S druge strane, Rakovi su skloni tome da "umišljaju" bolesti, pa je moguće da ćete misliti da se osećate gore nego što se zaista osećate. 

 

Mesečni horoskop za Lava

POSAO: Odličan period za Lavove, posebno za one iz druge i treće dekade. Vaši kvaliteti i ambicije će konačno biti primećeni, pa će se samim tim i POSLOVNA SITUACIJA ZNATNO POBOLJŠATI . Lavovi koji su na rukovodećim pozicijama bi mogli da imaju problem sa radnicima i saradnicima. Mogući su problemi sa novcem, a kako je novac Lavovima izuzetno bitan, moguće je da će biti pod ogromnim stresom zbog toga. Pozitivna sardanja sa osobom rođenom u znaku BIka ili Vodolije. 

LJUBAV: Već od samog starta meseca možete očekivati POZITIVNA DEŠAVANJA NA LJUBAVNOM PLANU, posebno ako Vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku Zodijaka. Lavovi koji su u braku ili vezi će se osetiti zaljubljeno ponovo, pa će imati skoro pa neverovatan mesec sa partnerom. Naravno, to podrazumeva da morate i da uložite malo truda u vaš odnos - izađite negde na muziku i vučeru, skuvajte nešto za vas i partnera, oživite vaš seksualni život... Budite maštoviti! 

ZDRAVLJE: LOŠA KRVNA SLIKA! Savetujem Vam da izvršite proveru. Jedno kraće putovanje bi Vam baš dosta prijalo. 

 

Mesečni horoskop za Devicu 

POSAO: Moguće je da ćete IMATI POSLOVNU KRIZU. Međutim, pod uticajem Marsa u šestom polju kao da ćete dobiti snagu da se borite i prevaziđete sve probleme koje imate. Zatražite pomoć od osoba rođenih u znaku Ovna, Ribe ili Strelca. Odlična nedelja za saradnju sa inostranstvom - ako ste zapostavili kontakt sa partnerima u drugoj zemlji, sa da je idealno vreme da ih osvežite. Značajno poboljšanje na poslovnom planu možete da očekujete krajem meseca. 

LJUBAV: Odlična nedelja za sve Device koje su u vezi ili braku sa Ovnom, Rakom ili Jarcem. Za ostale Device bi ovaj mesec mogao da bude PRILIČNO IZAZOVAN - moguće su česte oscilacije u raspoloženju, a to utiče negativno na partnera. Moguće je i da ćete poželeti neku kraktotrajnu avanturu. Planete ne najavljuju mnogo novina za slobodne Device. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povišenim krvnim pritiskom, kao i SKLONOST GOJENJU. Povedite računa o ishrani. 

 

Mesečni horoskop za Vagu

POSAO: Moguće je da ste naišli ili ćete tek NAIĆI NA NERAZUMEVANJE KOLEGA i da će Vas to veoma pogoditi. Savetujem Vam da pokušate da ne uzimate to previše k' srcu. Poželjno je da se udaljite od osoba rođenih u znaku Škorpije ili Raka. Vage koje su u potrazi za novim ili boljim poslom treba da iskoriste drugu nedelju u septembru - posebno 15., 19. i 25. septembar. 

LJUBAV: Vage su poznate po svojoj ljubavi prema životu, izlascima i zabavama. Slobodne Vage bi tokom ovog meseca trebalo da budu aktivnije nego ikada pre - PLANETE NAJAVLJUJU ZANIMLJIVU OSOBU KOJU ĆETE UPOZNATI NA NEKOJ ZABAVI. I još bolje od svega, planete najavljuju da bi to mogla da bude osoba sa kojom ćete ostvariti ozbiljnu emotivnu vezu. Muške Vage mogu da očekuju flert sa osobom rođenom u znaku Škorpije. Vage u braku bi mogle da imaju manje nesuglasice sa partnerom, ali ništa što se ne da rešiti. 

ZDRAVLJE: Prilično težak mesec kada je zdravlje u pitanju. Moguć je ZNAČAJAN PAD IMUNITETA koji će doneti različite tegobe. Osim toga moguće su i povrede pa Vam savetujem da budete oprzni. 

 

Mesečni horoskop za Škorpiju 

POSAO: Škorpijama je novac veoma bitan, te će finansijska situacija i ovog meseca biti u fokusu. Moguće su VEĆI PRIHODI početkom meseca. Međutim, skloni ste impulsivnom trošenju novca, te je moguće da ćete uprkos poboljšanju finansija imati problem sa novcem. Ukoliko imate neki problem na poslu posavetujte se sa osobom rođenom u Raku ili Jarcu.

LJUBAV:  Škorpije žude za više strasti, posebno sada kada je prošao retrogradni Merkur, koji je uneo malo hladnoće u ljubavni život svih Škorpija. Zauzete Škorpije će imati BOLJI PERIOD sa partnerom, konačno će se otvoriti jedno prema drugom. Slobodne Škorpije mogu da očekuju avanturu sa osobom koja se bavi umetnošću ili čiji se posao vezuje za nošenje uniforme. Generalno, septembar bi trebao da bude veoma zabavan za sve Škorpije. 

Ljubavni horoskop najavljuje značajno poboljšanje na ljubavnom planu

ZDRAVLJE: Mogući su PROBLEMI SA VARENJEM, BUBREZIMA I JETROM. Škorpije koje su poslednjih 6 meseci imale problem sa jetrom, pod hitno da se obrate lekaru. 

 

Mesečni horoskop za Strelca 

POSAO: Uz dobru organizaciju ZAGARANTOVANI SU VAM DOBRI POSLOVNI REZULTATI. Vaš vladar Jupiter je dobro aspektovan, te donosi i dobre aspekte za novac. Tokom ovog meseca treba da se okrenete novim idejama i projektima. Mogući su problemi ako se zadržite tu gde jeste. Odličan mesec za saradnju sa Bikom, Jarcem, Lavom i Ovnom. 

LJUBAV: Nikako ne pokazujte manjak samopouzdanja, imajte jasan stav i PUCAJTE NA SVE ILI NIŠTA. To savetujem i slobodnim i zauzetim Strelčevima. Zašto? Moguće je da ste u prethodnom periodu pristajali na sve samo da ne biste bili sami i da ste čak omalovažavani i unižavani. Zaista je vreme da prekinete to, jer zaslužujete bolje od toga. Slobodnim Strelčevima su dobri aspekti za vezu sa osobom rođenom u znaku Bika, Vodolije ili Ribe. 

ZDRAVLJE: POVEDITE RAČUNA O ISHRANI! Mogući su problemi sa varenjem. 

 

Mesečni horoskop za Jarca 

POSAO: Septembar će biti veoma dinamičan za sve Jarčeve. Jarčevi koji su u poslednje vreme promenili posao će se suočiti sa otežanjima, prevashodno zbog lošeg kolektiva. Jarčevi koji su pre leta započeli novi posao ili projekat mogu da očekuju dodatnu zaradu. Jarčevi koji nisu zaposleni mogu da očekuju zaposlenje pomoću osobe rođene u znaku Strelca ili Blizanaca. 

LJUBAV: Odličan mesec za ljubav, tačnije za privlačenje pripadnika  suprotnog pola. Zbog toga je moguće da će Jarčevi ući u tajnu vezu  - bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni. Ženski Jarčevi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju, a ozbiljna veza je moguća sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Vage. 

ZDRAVLJE: Osetljiv stomak, tako da morate da povedete računa o ishrani. Nije loše ni da se okrenete alternativnim načinima lečenja. 

 

Mesečni horoskop za Vodoliju

POSAO: Mars u Vodoliji može da vam NAPRAVI POMETNJU NA POSLOVNOM PLANU. Mogući su problemi sa dokumentacijom i državnim ustanovama. Takođe, mogući su i sukobi sa nekim od nadređenih. Moguć je odlazak u inostranstvo, ali isključivo uz pomoć prijatelja ili saradnika.  Tamo ćete doživeti sreću i ekspanziju i povezati se sa novim saradnicima i tako proširiti svoje poslovno dejstvo. Imaćete dobru zaradu tokom celog meseca.

 

 

 

LJUBAV: Niste baš neko ko želi po svaku cenu da se eksponira emotivno, ali to je deo ljubavne igre. Dobar odnos sa jednom Škorpijom vam može promeniti život i doneti stabilizaciju u ljubavi. Ona će vas naučiti da ste nekom potrebni i da možete  imati ozbiljnu vezu punu poštovanja i ljubavi. One Vodolije u braku ili vezi biće više aktivne društveno, kroz zabavu i druženje sa prijateljima, a to će probuditi u vama želju da se više zabavljate. To može da utiče negativno na Vašu vezu ili brak - mogući su raskidi ili razvodi. 

ZDRAVLJE: Vodolije koje su u prethodnih godinu dana imale problem sa urogenitalnim traktom. moraju da budu posebno obazrive tokom ovog meseca. Vodolije koje rade kancelarijski posao bi mogle da imaju probleme sa kičmom, vratom i ramenima. 

 

Mesečni horoskop za Ribe

POSAO: Iako će Mars biti u polju koje predstavlja podsvest, kao da nećete moći da smirite misli i donesete konačni poslovnu odluku. Do kraja ovog meseca bi TREBALO DA DONSESETE KONAČNU ODLUKU, jer bi ona mogla da bude ozbiljna prekretnica. Mogući su problemi sa muškim Škorpionom, kao i sa osobama rođenim u znaku Ovna ili Strelca. Krajem septembra je moguć zanimljiv početak novog posla. 

LJUBAV: Mogući su povremeni, NEOBAVEZNI SUSRETI sa osobom koja Vas izuzetno privlači, ali sa kojom ne vidite sebe u budućnosti. To će da Vam da elana i energije za ostale aspekte života. Međutim, ako ste u vezi ili braku dobro razmislite u šta se upuštate i da li je vredno da izgubite partnera zbog toga.  Žene u braku moraju da obrate pažnju na komunikaciju sa suprugom, jer su mogući problemi sa posesivnošću i ljubomorom. 

ZDRAVLJE: Ukoliko ste u prethodnom periodu vodili računa o ishrani, nastavite tako. Ako niste, VREME JE ZA PROMENE. Mogući su problemi sa lumbalnim delom, kao i sa vidom. 

 

 

 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar