Astrousluge - Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

Autor: Lidija Mihajlović komentara 1 Astrousluge - Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

OVAN - Mesečni horoskop za avgust

POSAO:  Moguće je da će zbog pomračenja Sunca i Meseca početak avgusta biti prilično "mrtav" kada je posao u pitanju. Ali ne brinite, ubrzo će se to promeniti. Imaćete iznenadnu priliku za posao, koji već duži vremenski period očekujete. Već oko 10. u mesecu možete da očekujete priliku koja će Vam doneti dobru zaradu. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, savetujem Vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u Ovnu ili Škorpionu. 

LJUBAV: Početak meseca Vam nije naklonjen ni kada je ljubav u pitanju - moguća su poznanstva koja nisu vredna pažnje. Međutim, kako vreme bude prolazilo sve više osoba će ulaziti u Vaš život, a postoji mogućnost da ćete stupiti u vezu sa Blizancem, Vodolijom ili Lavom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju dosta nestabilan period, najviše zbog problema u komunikaciji sa partnerom. Na vaš odnos će u najvećoj meri utiče vaše raspoloženje, a planete pokazuje da će se ono, kako mesec bude odmicao, popravljati, pa će se i odnos sa partnerom popravljati. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima, krvotokom i venama. Savetujem vam da što pre posetite očnog lekara. 

 

BIK - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Tokom avgusta će Vam se postepeno otvarati različita vrata, pa ćete u jednom trenutku dobiti priliku da se stabilizujete. Bikovi koji već duži vremenski period imaju nove ideje, napokon će dobiti priliku da ih sprovedu u delo. Odlična saradnja sa muškom osobom rođenom u znaku Device ili Jarca ili ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije. Moguć je dodatni novac preko nekretnina ili posla koji je vezan za hranu. Mogući su problemi sa novcem, posebno u periodu druge i treće nedelje u mesecu. Savetujem Vam da povedete računa o načinu na koji trošite novac u tom periodu. 

LJUBAV: Bikovi ne vole monotone veze i odnose, oni uživaju u ljubavnim izazovima. Zbog toga Bikovima najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vodolije, Lava ili Škorpije. Međutim, ovog meseca su planete tako aspektovane da bi Vam bilo najbolje da stupite u vezu sa Vagom, Devicom ili Rakom. Bikovi koji su u vezi sa vatrenim znakom mogu da očekuju probleme sa posesivnošću i ljubomorom. Bikovi koji su u braku mogu da očekuju rasprave sa partnerom i to u vezi novca. 

 

 

 

ZDRAVLJE:  Povedite računa o ishrani i unosu vode. Mogući su problemi sa metabolizmom. 

 

BLIZANCI - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Avgust je veoma bitan mesec za sve Blizance! Tokom avgusta će Vam se dogoditi važne promene na poslovnom planu. Očekujte dosta putovanja, novih ideja i mogućnosti, novih projekata, saradnika i kolega, pa samim tim i nove prilike za veću zaradu. Moguće je da ćete tokom ovog meseca imati veoma zanimljiv predlog ili ideju koji će oduševiti nadređene, pa je moguć problem sa ljubomorom kolega. Ipak, to neće značajnije da utiče na Vas i Vaš uspeh. Idealna saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka, Lava, Blizanaca ili Vodolije. Blizanci koji žele da promene posao, kraj meseca je dobar za to! 

LJUBAV: Blizanci koji su u vezi ili braku najviše vole da provode vreme sa partnerom, posebno na moru ili planini. Ovo je idealan mesec za to. Blizanci koji su slobodni takođe mogu da se ostvare emotivno na putovanju. Veća je šansa da će to biti kratka, ali eksplozivna ljubavna avantura nego ozbiljna veza, ali sigurno je da ćete uživati maksimalno. 

Zaljubljeni par na plazi

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stresom i nervozom. Takođe, povedite računa o Vašoj koži, mogući su problemi izazvani sunčanjem. 

 

RAK - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Tokom ove nedelje ćete imati više energije i elana nego inače, pa ćete, najverovatnije, započeti nove projekte, koji će Vam se višestruko isplatiti. Moguće je duže poslovno putovanje sredinom meseca. Vrlo je moguće da Vam od tog putovanja zavisi budućnost. Iako želite odmor, moguće je da tokom avgusta nećete imati vremena za njega, ali ne brinite, sav rad i trud će Vam se višestruko isplatiti. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku Strelca. 

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku imaće problem sa partnerom, najviše zbog toga što će se partner distancirati i zatvoriti u sebe. Ukoliko ne primetite na vreme da nešto nije u redu, moguće je duže razdvajanje od partnera. Nažalost, pomraćenje Meseca i Sunca zaista utiče negativno na Vaš emotivni život. Planete najavljuju nešto pozitivnije aspekte kada su slobodni Rakovi u pitanju, jer donose veliki broj novih poznanstava, avantura, a moguć je i ulazak u vezu krajem meseca. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom, ponajviše zbog loše ishrane. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani i da smanjite unos kofeina, nikotina i alkohola. 

 

LAV - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Tokom ovog meseca Vam se pruža prilika da se stabilizujete na poslovnom planu. U tome će Vam najviše pomoći Vaši saradnici. Sam početak meseca će biti odličan za Vas, dok će sredina meseca biti problematična, jer donosi probleme sa novcem. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage ili Vodolije. Dobar period za poslovno putovanje nakon 18. avgusta. 

LJUBAV: Slobodni Lavovi će uživati u svim čarima koje im leto donosi. Zbog toga možete da očekujete nova poznanstva i letnje avanture. Dobar mesec za početak veze sa osobom rođenom u znaku Raka, Vage, Škorpije ili Vodolije. Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veoma jaku energiju sa partnerom - strast će da pršti na sve strane. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervima, posebno onim koji imaju veze sa kičmom. Osetljive noge. 

 

DEVICA- Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Device koje se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju naporniji mesec nego inače, jer će imati više obaveza. Device koje sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju značajan napredak u pogledu prihoda. Moguće je duže poslovno putovanje. Device koje rade u administraciji treba da pripaze na saradnike. Ako radite u zdravstvu ili školstvu očekujte značajne promene krajem meseca. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava. 

 

 

 

LJUBAV: Bez značajnihih promena za slobodne Device. Naime, ako želite da se nešto promeni na emotivnom planu morate da se aktivirate. Moguće je da će Vas jedna Vodolija oboriti sa nogu, ali i da ne primećujete jednog Ovna koji već mesecima "obleće" oko Vas. Na osnovu Vaših planetarnih aspekata, Ovan bi Vam bio idealniji partner. Device koje su u vezi ili braku imaće problem, jer kao da neće znati šta žele. Moguće je da mislite da ste upali u monotoniju, a da partner to ne vidi. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Savetujem Vam da izbegnete unos hladnih napitaka. 

 

VAGA - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Veoma naglašena ambicija. Poznati ste po tome što imate dosta uticajnih prijatelja koji bi mogli da Vam pomognu. Očekujte značajno poboljšanje finansija, jer ćete raditi više nego što možete. Ukoliko želite da odete za inostranstvo, saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava je pogodna za to. Ukoliko razmišljate o novim saradnicima, savetujem Vam da to budu mladi, perspektivni ljudi, koji imaju jasnu viziju. 

LJUBAV: Odličan mesec za sve Vage koje su u braku. VI i partner konačno znate šta želite i u kom pravcu biste da se se krećete u budućnosti. Moguće je i razdvajanje od partnera, ali to neće značajnije narušiti vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, one bi morale malo više da se angažuju - previše ste okrenute poslu. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Trenirajte više i potrudite se da svaki dan provedete malo vremena u prirodi. 

 

ŠKORPIJA - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Tokom avgusta ćete imati potrebu da zasijate na poslu, pa ćete se truditi više nego inače. Moguće je da ćete zbog toga biti prilično nesigurni i neorganizovani, ali će se situacija stabilizovati krajem meseca, pa ćete moći opuštenije da pristupite poslu. Ukoliko težite da odete u inostranstvo, ovo je odličan period za to. Prilika za novac nakon 13. avgusta. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku BIka, Lava, Ovna ili Vage. 

LJUBAV: Škorpije u vezi ili braku mogu imati problem sa ljubomorom i posesivnošću partnera. Slobodne Škorpije će uživati u pažnji udvarača, dok postoji šansa za dugoročniji odnos sa osobom rođenom u znaku Lava. Takođe, dobri su aspekti za stupanje u dugoročniji odno sa osobom koja je u podznau Vaga, Riba ili Ovan. 

ZDRAVLJE:  Moguć je problem sa visokim krvnim pritiskom, a Škorpije koje ne obrate više pažnje na to, mogle bi da završe u bolnici. 

 

STRELAC - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Planete pokazuju samo pozitivne poslovne aspekte, tako da sigurnošću mogu da kažem da je ovo VAŠ MESEC kada je posao u pitanju. U ovom mesecu ćete biti veoma ambicizoni, a i Jupiter će aktivirati "faktor sreće" tako da postoji velika šansa da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Savetujem Vam da povedete računa o trošenju novca, jer zbog uticaja Jupitera možete biti skloni tome da trošite više nego što možete da potrošite, a to Vam može napraviti problem narednog meseca. Posebno osetljiv period za novac je 11. avgusta. 

LJUBAV: Emotivno niste spremni za novu vezu ili brak. Zapravo, planete ne pokazuju loše aspekte za ljubav, već ukazuju na to da ćete tokom ovog meseca imati previše poslovnih obaveza, te nećete moći da se posvetite određenoj osobi. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa voljenom osobom, prevashodno zbog toga što nećete moći da joj se posvetite u potpunosti. 

ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravstveno stanje, bez većih zdravstvenih problema. 

Devojka i letnje cveće

 

JARAC - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Tokom ovog meseca treba da radite na stabilizaciji na poslovnom planu, ali kroz dobru organizaciju i posvećenost poslu. Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete da je dobite od strane osobe rođene u znaku Device, Ovna, Škorpije ili Jarca. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog posla, kraj meseca je odličan za to. Jarčevi koji traže novi posao ili se nadaju unapređenju, dobar period je nakon 20. avgusta. 

LJUBAV: Prilično miran mesec za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, dok će slobodni Jarčevi imati snažnu potrebu da budu sa nekim - vrlo je moguće da će stupiti u tajnu vezu sa osobom koja je već zauzeta. Muški Jarčevi skoro pa sigurno mogu da očekuju susret sa Vagom ili Vodolijom. Početak meseca je odličan za ljubavne susrete. 

ZDRAVLJE: Premoreni ste i iscrpljeni, jer radite više nego što možete. Savetujem Vam da iskoristite vikende za odmor ili da uzmete nekoliko dana slobodno i da se dobro naspavate i odmorite. Umor i stres mogu da dovedu do zdravstvenih problema. 

 

VODOLIJA - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost treba će vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca -  ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem , Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste preboleli staru ljubav i da ne možete da se okrenete novim ljubavima zbog toga. Na žalost, planete ne pokazuju pomirenje sa bivšom ljubavi, ali pokazuju nove osobe, koje će se iznenada pojaviti u Vašem životu. Loš period za Vodolije koje su u braku, jer su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Bolju komunikaciju možete da očekujete krajem meseca, ali Vam savetujem da ne čekate tako dugo, već da otvoreno popričate sa partnerom o problemima koje imate - naravno bez svađe. 

ZDRAVLJE: Mogući su kardiovaskularni problemi. 

 

RIBE - Mesečni horoskop za avgust

POSAO: Odlični aspekti za pronalazak/promenu posla, za dodatnu zaradu i slično. Saradnja sa Škorpijom bi mogla da bude posebno značajna za pospešivanje novčane situacije. Ukoliko se od Vas zahteva određena kreativnost, posavetujte se sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Mogući su manji problemi sa papirologijom, tako da obratite pažnju na to što potpisujete i popunjavate - moguće su greške. 

LJUBAV: Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da povećaju ljubav i prodube osećenja jedan drugome.

Devojka crta srce u pesku

ZDRAVLJE: Odmarajte i spavajte više. To je jedini način da izbegnete zdravstvene probleme izazvane padom imuniteta. 

 

Planete donose novine i na nedeljnom planu. PROČITAJTE VAŠ NEDELJNI HOROSKOP! 

 


Lidija Mihajlović

Autor: Lidija Mihajlović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Lidija Mihajlović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Nikolina 2019-02-23
Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber +381 60 30 01 161 viber


Ostavite komentar