Mesečni horoskop za jul

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Mesečni horoskop za jul

Mesečni horoskop za Ovna 

Posao: Merkur će napraviti opoziciju sa Marsom u retrogradnom hodu i doneti nekoliko teških situacija, iz kojih ćete teško izaći. Budite posebno obazrivi u komunikaciji sa kolegama, nadređenima i saradnicima, jer će mnogi od njih pokušati da Vam nametnu svoje mišljenje i volju. Slobodno mogu da kažem, tretiraće Vas kao da ste daleko ispod njihovog nivoa. Jupiter će krenuti direktno i doneti poboljšanje na finansijskom planu - mogući su novi poslovi, projekti, naplata nekih starih poslova i slično. Ovnovi koji rade u velikim kompanijama mogu da očekuju nešto duže poslovno putovanje. Za Ovnove koji se bave privatnim poslom ovo će biti jedan od najvažnijih meseci u godini. 

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak ljubavne veze sa osobom rođenom u vodenom ili vazdušnom znaku - najverovatnije u drugoj polovini meseca. Što se tiče Ovnova koji su u braku ili vezi, Retrogradni Mars u znaku Vodolije može da donese brojne probleme. Ipak, sve probleme možete da razrešite ako budete razgovarali sa partnerom - otvoreno i iskreno. Komunikacija je rešenje za sve. 

Zdravlje: Povedite računa o ishrani i probavnom sistemu. Savetujem Vam da izbegavate mleko i mlečne proizvode. 

 

Mesečni horoskop za Bika 

Posao: Početak meseca će biti značajan za sve Bikove koji se bave poslovima koji zahtevaju kreativnost, jer donosi značajno poboljšanje. Mesec neće biti povoljan za Bikove koji se bave marketingom, nekretninama i medicinom, jer donosi brojne probleme i komplikacije, a samim tim i nervozu i stres. Merkur kreće retrogradno od 26. jula i donosi mogućnost pokretanja privatnog posla. Mnogi Bikovi će dobiti priliku da utiču na organizaciju posla u firmi - iskoristite to pametno i unesite u posao ideje koje imate duži vremenski period. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, Vodolija ili Blizanci su odličan izbor za to. 

Ljubav: Bikovi su izuzetno čulne i senzibilne osobe, koje obraćaju pažnju na svaki detalj. Moguće je da ćete zbog sitnica koje Vam smetaju započeti ozbiljan razgovor sa partnerom, koji bi mogao da dovede do ozbiljnog preispitivanja vašeg odnosa i budućnosti. Moguć je raskid ukoliko partner ne pokaže interesovanje za to što Vas muči. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu  vezu sa osobom sa kojom poslovno sarađuju, a to je osoba rođena u znaku Jarca, Blizanca ili Ovna. 

Zdravlje: Savetujem Vam da provodite više vremena u prirodi. Dobro bi Vam došao odlazak na izlet, kampovanje ili kraće putovanje na planinu. 

 

Mesečni horoskop za Blizance 

Posao: Zbog uticaja Retrogradnog Merkura moguć je povratak starih saradnika i poslovnih partnera u Vaš život. Takođe, moguće je da će poslovi koje niste završili u prošlosti ponovo da postanu aktuelni, samo što ćete sada morati hitno da ih završite. Uprkos tome, ovo će biti generalno dobar mesec. jer će Vam doneti brojne mogućnosti na poslovnom planu i povoljne aspekte za povećanje zarade. Bikovi koji žele posao u inostranstvu treba da iskoriste prvu polovinu meseca. 

 

Ljubav: Slobodni Blizanci će tokom celog meseca biti u nekoj vrsti grča, nikako neće moći da se opuste i otvore za nove ljubavi. Zbog toga će ovaj mesec biti prilično dosadan za većinu slobodnih Blizanaca. Što se tiče zauzetih Blizanaca, problem bi mogao da nastane sredinom meseca, kada je moguća ozbiljna rapsrava, pa čak i kraće razdvajanje od partnera. Pod uticajem RxMerkura moguća je otežana komunikacija sa partnerom.

 

 

Zdravlje: Bavite se sportom, jer ćete se na taj način osloboditi psiho-fizičkih poteškoća koje imate. 

 

Mesečni horoskop za Raka 

Posao: Merkur je dobro pozicioniran u drugom polju Vaše natalne karte i donosi dobre aspekte za poboljšanje poslovne situacije. Venera će ući u znak Device 10. jula i doneće manja otežanja na poslovnom planu, jer su mogući problemi u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Prosto ćete morati da budete strpljiviji, iskreniji i otvoreniji. U suprotnom, možete imati brojne probleme. Ovaj aspekt će doneti i probleme sa finansijama, jer ste skloni prekomernom trošenju novca na stvari koje Vam zapravo nisu ni potrebne. Druga polovina meseca je povoljna za saradnju sa zemljanim znakovima, posebno sa Devicama. 

Ljubav: Venera u trećem polju donosi tajne ljubavi, paralelne veze i slično. Mnogi Rakovi će lagano uploviti u neku takvu avanturu, ali pitanje je koliko Rakova će se izvući bez posledica?! Rakovi koji su u vezi ili braku bi mogli da budu uhvaćeni u prevari, a posledice toga će, u najvećem broju slučajeva, biti prekid. S druge strane, Rakovi koji su duži vremenski nesrećni u ljubavi, mogli bi da upoznaju osobu koja se nalazi u sličnoj emotivnoj situaciji. Planete najavljuju da će se iz te tuge izroditi snažna ljubav, puna emocija. Znate kako kažu, ponekad tuga i seta mogu da izrode sreću. 

Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam. Priuštite sebi odlazak u spa centar - opustite se i napunite baterije. 

 

Mesečni horoskop za Lava

Posao: Tokom prve polovine meseca možete da očekujete dosta komunikacije i kretanja. Iako je Retrogradni Merkur, ishod svega će biti pozitivan. Druga polovina meseca će biti povoljnija za Lavove koji imaju privatan biznis. Savetujem Vam da se posavetujete ili zatražite pomoć od osobe koja je rođena u znaku Vage, Strelca ili Vodolije. 

Ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju postepeno zahlađenje odnosa sa partnerom, a najverovatniji razlog tome je Vaša egoistična priroda. Ukoliko Vam je stalo od partnera pokušajte da se primirite i da otvoreno popričate sa partnerom. U suprotnom je moguć raskid veze ili braka. Slobodni Lavovi će biti skloni kraćim vezama i avanturama. Međutim, planete ne najavljuju mogućnost ozbiljne veze. Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

Zdravlje: Zbog retrogadnog Merkura morate da budete oprezni sa kardiovaskularnim sistemom. Savetujem Vam da posetite specijalistu. 

 

Mesečni horoskop za Devicu 

Posao: Mnoge Device će morati ozbiljno da razmisle o tome šta žele na poslovnom planu u budućnosti. Mogući su manji finansijski problemi, ali ništa dugoročno što bi moglo da utiče drastično na Vaš život. Možete da očekujete i nesuglasice sa kolegama, najviše zbog toga što imate osećaj da Vas oni sputavaju. Uprkos svim problemima, Vi ste osoba koja je puna pozitivne energije i ideja, te će na kraju sve da ispadne dobro. Znate kako kažu, dobro se dobrim vraća. 

Ljubav: Postoji velika mogućnost započinjanja odnosa sa osobom sa kojom se družite duži vremenski period. Mnoge Device će biti preokupirane poslom, te je moguće drastično zahlađenje odnosa sa partnerom. Važno je da na vreme postanete svesni toga što se dešava, da uzmete konce u svoje ruke i ne dozvolite da Vam posao utiče na vezu ili brak. Moguće je čak i da ćete odlučiti da uđete u bračnu zajednicu, ali iz interesa. 

Zdravlje: Moguć je drastičan pad imuniteta, kao i nesanica. Savetujem Vam da unosite više vitamina u organizam i da uvedete meditaciju kao svakodnevnu aktivnost. 

 

Mesečni horoskop za Vagu

Posao: Budite oprezni zbog Retro Merkura, jer je moguće da će Vam se propusti iz prošlosti baš sada naplatiti. Vage koje planiraju neku poslovnu promenu treba da sačekaju da Merkur krene direktno. Povoljni aspekti za poslovna putovanja i odlazak u inostranstvo. Odlična sardnja sa osoboma rođenim u znaku Ovna, Lava, Device. Mogući su problemi sa Bikom ili Ribom. 

Ljubav: Venera u Lavu, a potom u Devici kao i Mars u Vodoliji donose brojne avanture. A kako je Vaga znak avanture, dobro ćete da se osećate u svojoj koži. Međutim, tokom ovog meseca bi i zauzete Vage mogle da budu sklone avanturama. Savetujem Vam da pazite da ne povredite osobu do koje Vam je stalo, jer to može puno da Vas košta. Odličan odnos sa Lavom ili Rakom. 

Zaljubljeni par na sastanku

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije. Bez većih zdravstvenih problema. 

 

Mesečni horoskop za Škorpiju

Posao: Dobro aspektovani Sunce i Jupiter će nakon 5. jula doneti Škorpijama mogućnost da pokrenu poslove koje već duži vremenski period planiraju. Škorpije koje već neko vreme čekaju posao preko prijatelja/poznanika mogu da očekuju pozitivan ishod. Dobar poslovni odnos sa Škorpijom, Devicom i Jarcem. Odličan mesec za ulaganje u nekretnine. 

Ljubav: Često ste neraspoloženi i depresivni, a partner najviše ispašta zbog toga. Često probleme iz svog života ( poslovne, finansijske, zdravstvene, porodične...) prenosite na partnera, što nije dobro. Moguće je udaljavanje od partnera, ozbiljna svađa, pa čak i raskid. Slobodne Škorpije treba više da se druže i provode, a ljubav će se pojaviti onda kada budete najviše uživali u životu. 

Zdravlje: Nervoza i stres mogu da dovedu do problema sa krvnim pritiskom. Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život. 

 

Mesečni horoskop za Strelca 

Posao: Važan mesec za sve Strelčeve koji žele da započnu svoj posao - aspekti su povoljni, ali Vam, uprkos tome, savetujem oprez. Strelčevi koji rade za druge ( državna ili privatna firma) neće imati napredak tokom ovog meseca. Nezaposleni Strelčevi mogu da očekuju pomoć od osobe rođene u znaku Lava. Poboljšanje finansijske situacije već od početka meseca, najviše zbog pozitivnih aspekata koje prave Sunce i Vaš vladar Jupiter. 

Ljubav: Jupiter u dobrom aspektu sa Suncem i Venera u Lavu unose novine u Vaš ljubavni život već početkom meseca. Moguće su brojne avanture, posebno na putovanjima i u noćnim izlascima. Moguća je ozbiljna veza sa osobom rođenom u znaku Device.  Strelčevi koji su u braku ili vezi imaju šansu da poprave i unaprede odnos sa voljenom osobom, ali pod uslovom da se otvore prema partneru i posvete malo vremena samo njemu/njoj. 

Zdravlje: Savetujem Vam da ne preterujete sa unosom alkohola i gaziranih pića. Povedite računa o  zdravlju. 

 

Mesečni horoskop za Jarca 

Posao: Mars u znaku Vodolije je dobro aspektovan u kući novca i talenta, pa će ovom znaku dati vetar u leđa, kada je posao u pitanju. Iako će Merkur od početka meseca krenuti retrogradno, Jarčevima ( barem do kraja ovog meseca) neće praviti veće poslovne probleme. Najviše što možete da očekujete je manji zastoj realizacije nekog projekta. Savetujem Vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u znaku Škorpije ili Bika. 

 

 

 

Ljubav: Pod uticajem Marsa u Vodoliji, možete da očekujete početak odnosa sa osobom koja će Vam pružiti materijalnu podršku. Reč je o osobi koja će Vam pomoći da ostvarite sve svoje želje i ambicije i da napredujete. Moguća je ljubavna afera sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Jarca. Jarčevi koji su u braku ili vezi kao da su zapali u neku vrstu monotonije, koja ih izjeda. Moguć je prekid veze, a brak bi mogao da zapadne u ozbiljnu krizu. Ipak, ako otvoreno popričate o svemu i uložite napor u Vaš odnos, sigurno je da ćete uspeti da opstanete. 

Zdravlje: Nervoza i stres Vas ubijaju. Vreme je za nešto duži odmor. 

 

Mesečni horoskop za Vodoliju

Posao: Merkur je u znaku Lava i daje Vodolijama dobru organizovanost i maksimalnu posvećenost poslu. Iako biste voleli da radite samostalno, vrlo je moguće da ćete morati da prihvatite sugestije jednog Lava ili Ovna, ali to ne treba da shvatate traumatično, jer Vam može pomoći da napredujete u karijeri. Što se tiče finansijske situacije, možete da očekujete poboljšanje sredinom meseca. 

Ljubav: Ulazak Venere u znak Device donosi povoljne aspekte za ljubav, jer Vam daje pozitivan stav i istrajnost. Odlični aspekti za pronalazak partnera u inostranstvu ili putem društvenih mreža. Međutim, moguće je i to da će osoba koja Vam privuče pažnju, biti u vezi ili braku. Moguć je šok. Što se tiče zauzetih Vodolija, možete da očekujete veoma strastven mesec ako ste u vezi ili braku sa Blizancem ili Škorpijom. Vodolije koje su sa Vagom mogu da očekuju značajno unapređenje odnosa. 

Zdravlje: Problemi sa pritiskom. Povedite računa o ishrani. 

 

Mesečni horoskop za Ribe 

Posao: Često ste nezadovoljni, jer mislite da možete još više i bolje, ali kao da nemate podršku kolega i nadređenih. Zbog toga često upadate u depresivna stanja i gubite volju da radite. Kako Vam se stanje ne bi dodatno pogoršalo svetujem da izbegnete saradnju sa vazdušnim znacima Zodijaka, prevashodno zbog toga što su male šanse da ćete "pronaći zajednički jezik". 

Ljubav: Emotivna osetljivost će obeležiti ovaj mesec. Moguć je osećaj napuštenosti i razočarenje u pripadnike suprotnog pola. Vrlo ste osetljivi, pa Vam sloboda uopšte ne prija. S druge strane, ne želite da trošite vreme uzalud na osobe sa kojima ne možete da stupite u ozbiljnu vezu. Možete da očekujete dobar odnos sa zemljanim i vodenim znakovima, posebno sa Rakom ili Jarcem. Moguće je da osoba rođena u znaku Blizanaca ili Vodolije želi da obnovi vezu sa Vama. 

Zdravlje: Potreban Vam je odmor i to što pre. 

 


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar