Tvoj mesečni horoskop za Mart

Autor: Ljubiša Trgovčević komentara 0 Tvoj mesečni horoskop za Mart

Mesečni horoskop za OVNA

Ovan posao

Ovan uvek razmišlja o dobrim prilikama. Bez obzira na sve, tokom ovog meseca ćete imati dobre prilike za zaradu. Vaš vladar Mars u Jarcu - znaku karijere i vašoj prirodnoj kući uspeha, naglašava da biste tokom marta mogli da se okrenete kreativnom, umetničkom radu, koji će da vam donese dobru zaradu. Druga polovina meseca je odlična za sve Ovnove koji se bave komunikacijom. Međutim, retrogradni Merkur će imati ogroman uticaj na vas i izvući će na površinu sve nezavršene poslove, koje ćete morati da završite do kraja ovog meseca. Dakle, očekujte mnogo rada i angažovanja. Ukoliko planirate pokretanje novog posla, razmislite o saradnji sa osobom rođenom u znaku Bika, Blizanaca ili Vage. 

Ovan ljubav

Mart će biti plodonosan za sve slobodne Ovnove. S obzirom na to da zračite pozitivnom energijom, mnoge osobe će biti željne vašeg društva. Odličan mesec za stupanje u emotivni odnos sa Bikom, Vagom, Blizancem ili Lavom. Ovnovi koji su u vezi ili braku, tokom ove nedelje će uživati u komplimentima partnera. Ovnovi koji su u braku treba da odlože kupovinu nekretnine, renoviranje stana i slično, jer sada nije povoljan period za to. 

Ovan zdravlje

Mars u Jarcu je loše aspektovan, te donosi malaksalost, glavobolje... Moguće je da ćete tokom ovog meseca morati da krenete na neku terapiju. 

 

Mesečni horoskop za Bika

Bik posao

 Mars vam donosi pozitivna dešavanja na poslovnom planu. Napokon ćete završiti sve započete poslove i postaviti ciljeve za naredni period. Odličan mesec za poboljšanje novčane situacije, ali i sklapanje novih poslova. Retrogradni Merkur bi mogao da vam donese poslovna putovanja, nove poslovne kontakte i saradnike. Svi Bikovi koji se bave prodajom ili saobraćajem mogu da očekuju veće novčane prihode. Ako imate saradnika u znaku Vodolije, dajte sve od sebe da ga/je ne izgubite. 

Bik ljubav

Ženski pripadnici ovog znaka će tek krajem meseca upoznati ozbiljnog muškarca, koji zna šta želi, a kako je Mars u znaku Jarca, izvesno je da će to biti osoba koja traži ozbiljnu vezu i vernost. Muški Bikovi će pod uticajem ovog aspekta postati ozbiljniji i posvećeniji voljenoj osobi. Međutim, planete pokazuju i neracionalnost, tako da je moguće da ćete otkriti nešto značajno o voljenoj osobi. 

Bik zdravlje

Umorni ste i neispavani, a to će se negativno odraziti na vaše zdravlje u martu. Moguć je drastičan pad imuniteta, a to će doneti prehlade i virusne infekcije. 

 

 

Mesečni horoskop za Blizance 

Blizacni posao

Vaš vladar Merkur će od 6. marta da bude u znaku Ovna, a to najavljuje promene na poslovnom planu. Kada pričam o promenama, prevashodno mislim na pokretanje novog posla ili projekta. Svi Blizanci koji se bave trgovinom, prevozom, uvozom-izvozom i slično, dobiće nove prilike za zaradu. Međutim, uticaj Ovna će uneti određeni rizik u vaš život, pa vam savetujem da budete posebno obazrivi u saobraćaju, prilikom potpisivanja dokumenta i slično - mogući su pehovi. U drugoj polovini meseca će retrogradni Merkur imati jak uticaj na vas, pa je mogući kraći zastoj u poslovanju. Ne brinite, jer to neće dugo potrajati, a ako ostanete smireni i pribreni, neće biti većih problema. 

Blizanci ljubav

Blizanci koji su u vezi ili braku će morati mnogo više da se posvete partneru. Partner je prilično nezadovoljan vama, pa je često džangrizav, neraspoložen i nezainteresovan. Ukoliko želite da opstanete, neophodno je da ozbiljno popričate o svemu i da pokušate da pronađete rešenje za vašu situaciju. Slobodni Blizanci bi mogli da uplove u neku ljubavnu avanturu - vikendi su posebno povoljni za to. Ženski Blizanci će imati udvarače u zanku Lava, Škorpije ili Ovna, dok će muški Blizanci juriti osobu koja je neuhvatljiva i koja ne želi ništa ozbiljno. Blizanci koji imaju porodicu će tokom ovog meseca želeti da se osame, što može da pokrene lavinu pitanja i problema. Međutim, ako na vreme objasnite članovima porodice šta vas muči i zašto želite da se osamite, neće biti značajnijih problema.

Blizanci zdravlje

Potrebno vam je više fizičke aktivnosti i svežeg vazduha. Savetujem vam da svakog dana provedete barem 30-45 minuta u prirodi. 

 

Mesečni horoskop za Raka

Rak posao

Kada je posao u pitanju, za vas će mart biti jedan od najpovoljnijih meseci u ovoj godini. Sve ciljeve koje ste zacrtali ćete ostvariti ili ćete pronaći siguran način da ih ostvarite. Ukoliko razmišljate o promeni posla, idealan period za to je početkom meseca, a najkasnije do 10. marta. Ako razmišljate o privatnom biznisu, planete ukazuju da bi posao sa nekretninama bio idealan za vas. Rakovi koji su duži vremenski period u poslovnom odnosu mogu da očekuju povećanje plate ili unapređenje. 

Rak ljubav

Slobodni Rakovi će imati više sreće u ljubavi nego Rakovi koji su duži vremenski period u vezi ili braku. Jedna osoba iz okruženja, osoba sa kojom se često viđate, će vam "upasti u oko", ali ovog puta ne samo prijateljski. Ako je ta osoba rođena u znaku Bika, Jarca ili Vage možete da očekujete početak ozbiljnog ljubavnog odnosa. Rakovi koji su u vezi ili braku će imati ozbiljne probleme, a njih najavljuje ulazak Marsa u znak Jarca. Očekujte svađe, nerazumevanje, otuđenje od partnera... Ovo će biti veliki ispit za vas i partnera. Postoji šansa da će mnoge veze da se završe raskidom, a brakovi razvodom. 

Rakovi će u martu imati probleme u vezi ili braku

Rak zdravlje

Ulazak Marsa u znak Jarca će doneti stres i nervozu u vaš život, a to će negativno uticati i na vaše zdravlje. Očekujte probleme sa stomakom i varenjem. Savetujem vam da povedete računa o ishrani i da počnete da pijete lekovite čajeve. 

 

Mesečni horoskop za Lava

Lav posao

Posebno loš mesec za Lavove koji rade kod privatnika, jer je on po aspektu prikazan kao tažak za saradnju. Moguće je da ćete ishitreno dati otkaz, jer ne možete više da podnesete situaciju u kojoj se nalazite. Savetujem vam da, iako poželite da napustite radno mesto bez ijedne reči, sačekate ulazak Sunca u znak Ovna ( 21. marta). Ovaj aspekt će vam doneti mogućnost da radite ono što volite i da dobro zaradite. Retrogradni Merkur je posebno nepovoljan za Lavove, tako da tokom ovog meseca možete da očekujete brojne probleme na poslovnom planu, bez obzira na to da li imate posao, da li imate svoj biznis i slično. 

Lav ljubav

Druga polovina meseca donosi dobre ljubavne odnose sa Vodolijom, Rakom ili Vagom. Lavovi koji su u braku ili vezi će preneti negativnu energiju na partnera ( stres će najviše biti izazvan lošim stanjem na poslovnom planu). Savetujem vam da pokušate da pronađete način da razdvojite poslovni i ljubavni život i da se, koliko god je moguće, posvetite partneru. 

Lav zdravlje

Stres i nervoza će uticati negativno na vaše zdravlje. Mogući su problemi sa krvnim pritiskom. 

 

Mesečni horoskop za Devicu

Devica posao 

Ne znam kako da opišem ovaj mesec, jer on neće biti ni loš, a ni posebno pogodan za osobe rođene u znaku Device. Mesec će biti dobar sve dok ne nastupi retrogradni Merkur vašeg vladara. Sve do tog trenutka će sve biti mirno, a moguće je i da ćete dobiti priliku za dodatnu zaradu. Moguće je da ćete započeti projekte, koji zahtevaju ogromnu hrabrost. Igraćete na sve ili ništa, a planete ne najavljuju šta će biti siguran ishod. Nakon 17. marta možete da očekujete dobru saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca. 

Devica ljubav

Device koje su u vezi ili braku bi mogle da "upadnu" u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati. Ukoliko stupite u vezu sa Vagom možete da očekujete nalet pozitivne energije i kreativnosti, dok će veza sa Škorpijom na vas da deluje kao opijum. Slobodne Device mogu da očekuju kraću avanturu, koja neće potrajati, najviše zbog vaše konfliktne prirode. 

Devica zdravlje 

Mogući su manji problemi sa bubrezima. Savetujem vam da posetite lekara. 

 

Mesečni horoskop za Vagu

Vaga posao

Pod hitno morate dodatno da se angažujete i pokrenete. Prilično ste lenji kada je posao u pitanju, a ova situacija će dodatno da se pogorša kada nastupi retro Merkur u Ovnu. Savetujem vam da krenete na neki kurs koji će da vam pomogne da se dodatno usavršite, a potom da pronađete posao kojim ćete biti zadovoljni. Vage poslednje dekade mogu da očekuju veliki preokret na poslovnom planu - u njihovu korist naravno. 

Vaga ljubav

Vage koje su u braku ili vanbračnoj zajednici imaće značajne finansijske probleme, najviše zbog toga što partner previše troši, a to će se sve dodatno pogoršati zbog uticaja retrogradnog Merkura. Savetujem vam da zajedničkim silama uplatite zajedničko putovanje, koje treba da iskoristite da provedete više vremena zajedno, da popričate o svojoj budućnosti... Verujem da ćete na ovaj način probuditi staru energiju u vama, pa ćete ojačati i vašu ljubav. Slobodne Vage će upoznati osobu koja ima neobičan posao/hobi, osobu koja će ih zaintrigirati i probuditi. Vage vole misterioznost, posebno kada je ljubavni partner u pitanju. 

 

 

 

Vaga zdravlje

Bez većih problema na zdravstvenom planu. Savetujem vam samo da povedete računa o telesnoj težini. 

 

Mesečni horoskop za Škorpiju

Škorpija posao

Ovo će biti težak mesec za sve Škorpije koje uviđaju neku nepravdu na poslu ili koje drže do nekih starih poslovnih principa. Moguće je da će tokom ovog meseca nastati poslovni problemi, koje ćete morati da rešavate u naredna tri meseca. Ako mislite da prebrodite period retrogradnog Merkura bez većih posledica, neophodno je da popravite odnos sa saradnikom rođenim u znaku Bika ili Device. Oni vam mogu pomoći da napredujete u poslu ili da započnete neke nove projekte. Savetujem vam da budete istrajni i strpljivi, da ne donosite ishitrene zaključke, jer vas to nikuda neće odvesti. 

Škorpija ljubav

Moguće je da vam se dopada osoba koja je nervozna, plahovita i ishitrena, a vama to smeta, pa olako ulazite u sukob sa tom osobom. Kada Mars uđe u treće polje komunikacije moguće su dodatni problemi na ljubavnom planu, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Dakle, ovo će biti prilično težak mesec za Škorpije, posebno kada je ljubav u pitanju. Škorpije koje su u vezi ili braku će imati iznenadne napade ljubomore, a to će da izluđuje partnera, koji bi čak mogao i da donese odluku da više ne bude sa vama u vezi/braku. Savetujem vam da izbrojite do 10 pre nego što napravite neku scenu. 

Škorpija zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom i donjim delom leđa. 

 

 Mesečni horoskop za Strelca 

Strelac posao

Novac vam je veoma bitan i na posao gledate kao način da dođete do novca. Međutim, tokom ovog meseca biste mogli malo da skrenete pažnju sa novca i da se usresredite na uspešnost i stabilnost. To će vam omogućiti realizaciju većine poslovnih planova i pozitivan ishod. Tokom marta će vas pratiti sreća, te ćete imati "pune ruke posla". Za vreme trajanja retrogradnog Merkura povedite računa o tome šta dogovarate, kakva dokumenta potpisujete, jer ćete imati manjih problema sa koncentracijom. 

Strelac ljubav

Tokom ovog meseca ćete biti u velikom iskušenju kada je ljubav i pitanju, jer svaki korak koji napravite može da bude prekretnica za Vaš budući život. Mars u znaku Jarca u drugom polju donosi probleme Strelčevima već od druge polovine marta. Vaš ego će postajati sve jači, a duhovnost će da bledi. Zbog toga biste mogli da budete grubi u komunikaciji sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete uvrediti voljenu osobu i da će to pokreniti lavinu loših događaja na ljubavnom planu. 

Strelac zdravlje

Retro Merkur i Mars u Jarcu mogu da pokrenu reumatske probleme. Vreme je za posetu nekoj banji. 

Devojka na planini

Mesečni horoskop za Jarca 

Jarac posao

Mars predstavlja jedan prelazan period za sve Jarčeve. Ulazak Marsa u vaše sazvežđe će da vas pokrene još više. Moguće je da ćete pokrenuti privatan posao sa nekim od članova porodice, prijatelja ili kolega. Budite posebno obazrivi sa dokumentacijom, jer retrogradni Merkur može da vam napravi ozbiljan problem. Mogući su i problemi sa saradnicima i kolegama, jer će pokušati da vas izigraju. 

Jarac ljubav 

Ukoliko ste u braku ili zajednici, vaš partner može da bude opterećen potrebom za stalnim pokazivanjem emocija. Stabilnost je važna, ali i poverenje. Ponekad želite da se oslobodite te veze, ali kao da vasstrah od samoće negde preokrene pa trpite i dalje. Ako ste slobodni onda se spemite na put. Biće to zemlja koja izlazi na more. Niste baš odlučni za martovska putovanja, ali sudbina se menja. Tamo imate velike šanse da se upoznate sa jednom Vodolijom ili Strelcem sa kojom ostvarujete karmičku ljubav.

Jarac zdravlje

Poboljšanje na ovom životnom polju ukoliko ste bili zatočenici virusa i hladnog vremena. Hladno vreme tokom februara kao da je pročistilo pluća i osvežilo za naredne dane koji su pred svima nama.

 

Mesečni horoskop za Vodoliju

Vodolija posao

Vodolije mogu da očekuju bolje radno mesto, povišicu ili unapređenje, u svojoj ili drugoj firmi. Ovo je odličan mesec za sve Vodolije koje traže posao. Od druge polovine meseca moguće je da ćete, uz pomoć bliske osobe, pronaći način da dodatno zaradite, te ćete time poboljšati svoju finansijsku situaciju. Tokom ovog meseca biste mogli da započnete ozbiljan poslovni projekat, zahvaljujući kojem ćete steći nova znanja i veštine. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, savetujem vam da sačekate da prođe retrogradni Merkur. 

 

 ​

 

Vodolija ljubav

Slobodne Vodolije bi mogle da uđu u vezu sa Škorpijom ili Jarcem - Jarac je odgovora i snažan, pravi stub zajednice, dok je Škorpija misteriozna i neverovatno zanimljiva. Vodolije koje su u vezi mogu da postanu prilično udaljene, hladne i nedostupne, što može da izazove veliki broj svađa. Savetujem vam da se okrenete nekom kreativnom hobiju, jer ćete se, jedino na taj način osloboditi negativne energije koja vas sputava da uživate u ljubavi sa partnerom. 

Vodolije zdravlje 

Mogući su ozbiljni problemi sa varenjem. Takođe, Mars u Jarcu najavljuje i moguće probleme sa glavom, zubima i grlom. Mogući su i problemi sa kostima, kožom i rožnatim delovima tela. 

 

Mesečni horoskop za Ribe 

Ribe posao

Odličan poslovni period za sve Ribe koje već imaju posao ili privatan biznis, posebno one koji sarađuju sa Ovnom, Vodolijom, Bikom, Škorpijom ili Jarcem.  Možete da očekujete veću zaradu i veliki poslovni uspeh. Mnoge Ribe će dobiti priliku da odu u inostranstvo, ali ne onakvu kakvu su priželjkivale - zbog uticaja retrogradnog Merkura moguće je da ćete morati da odete tamo gde ste nešto ostavili nezavršeno. Ribe koje planiraju velike poslovne projekte na polju nekretnina, moraju da sačekaju kraj meseca, kada će biti povoljniji aspekti za to. Ne započinjite nove projekte i ne pokrećite nove poslove nakon polovine meseca. 

Ribe ljubav

Do 7. marta Venera će biti u vašem znaku i pružiće vam "kratak, ali sladak" ljubavni period. Do tada ćete imati veliki broj udvarača, a najpogodniji od njih su osobe rođene u znaku Lava, Strelca ili Ovna. Ribe koje su u vezi ili braku mogu da budu spokojne, jer je ovo dobar mesec za njih - pun ljubavi i razumevanja, a moguće je i kraće zajedničko putovanje. 

Ribe zdravlje 

Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom, ali ništa strašno. 

 

 


Ljubiša Trgovčević

Autor: Ljubiša Trgovčević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Ljubiša Trgovčević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar