Vaga u horoskopu: Tamne strane ovog horoskopskog znaka

Autor: Milana Đurašinov komentara 1  Vaga

 

Vage, čuveni vitezovi i princeze Zodijaka koje se bore za pravdu.

Da li je to zaista tako?

 

Karakteristike Vaga: Balans ili iluzija balansa? 

Tipične Vage ne vole konflikt i ružne stvari. One žele miran dom uređen na umetnički način. One su toliko graciozne i velikodušne da prijatelji ostanu u šoku kada ih zapaze ogorčene, ljute ili da ne govore istinu. Zašto? Pa teško mogu poverovati da je to ona ista osoba!

Teško vam je da poverujete u to? Setite se Mahatme Gandija. On je počeo karijeru kao advokat, ali je napustio tu profesiju i postao poznat po pasivnom otporu. To je bio sjajan i uspešan politički potez i svojstven njegovom znaku. Vaga izbegava koflikt na svakom koraku – osim unutar porodice. Istinski heroj u društvenoj zajednici, Gandi je ignorisao svoju suprugu i odbio da pošalje sinove na koledž, odrekavši se svog starijeg sina zbog toga što se oženio i nije pošao putem asketizma. Da, u njegovom domu nije vladao mir jer je želeo da sprovodi svoju viziju pravde i obrazac ispravnog načina života. Međutim, kad telefon zazvoni, Vaga uvek odgovara mirno i ljubazno, u skladu sa svojim lepim manirima. U okviru natalne karte Mahatme Gandija je ipak bilo i dosta ličnih planeta u Škorpiji, pa je njegov osnovni znak Vage poprimio u izvesnoj meri i tamnu stranu ovog vodenog znaka, zajedno s elementima Vage.

Vage vole mir i harmoniju, a one koje pređu u ekstrem nastoje da se izbore za mir, i to po svaku cenu. Mnoge Vage ne vole ni da čuju za bolna iskustva i neprijatnosti zavaravajući sebe da se sve ružne stvari, ako ih ne priznaju, zapravo nisu ni desile. Zato što potiskuju svoj i tuđi bol, nakon izvesnog vremena u kojem akumuliraju sve te negativne sadržaje, vrlo lako mogu da kolabiraju i da podriju i potkopaju svoju psihičku ravnotežu. Muškarci koji imaju Sunce ili Mesec u Vagi su majstori „tihog tretmana“ i pasivne agresije.

Vage ljubazno pričaju u javnosti, ali duboko u sebi sumnjaju u osećanja i mentalne kvalitete drugih ljudi. One vrlo često vide ljude kao nerazumne i osećaju da imaju nekakvu misiju da ih prosvetle.

Vage su često zabrinute i samoću doživljavaju vrlo teško, kao neki usud i prokletstvo. U takvim periodima usamljenosti, osećaj praznine nastoje da nadoknade hranom i tako što udovoljavaju sebi i svojim prohtevima i hirovima. Kada im se neko ne dopada, lažno su ljubazne i slatke u ophođenju.

Pored svih navedenih ekstremnih obrazaca ponašanja pripadnika znaka Vage, karmička lekcija koju bi trebalo da nauče tokom života jeste da prevaziđu urođenu neodlučnost, ono hamletovsko „biti ili ne biti“ i da nauče kako da kažu „ne“.

 

POGLEDATE: KAD VAGA IZVAGA - ŽIVOT JE LEP

 


Milana Đurašinov

Autor: Milana Đurašinov

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Milana Đurašinov klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Vesela 2017-10-14
Apsolutno tacno za vage!


Ostavite komentar