Numerologija: Šta numerološki kod govori o tebi?

Autor: Astrousluge komentara 1 numerološki kod

 

 

Reč numerologija potiče od dve reči: numer (broj) i logos (govor, reč , pojam). Shodno tome, numerologiju možemo da definišemo kao nauku o brojevima, nauku koja se bavi uticajem brojeva na naš život i kao predviđanje koje se zasniva na uticaju i značenju brojeva. 

 

Šta je NUMEROLOŠKI KOD? 

Numerološki kod predstavlja trocifreni broj koji je sačinjen od BIORITAMSKOG BROJA,  GENERACIJSKOG I LIČNOG BROJA.

 

BIORITAMSKI BROJ: Sve naše potrebe, navike i osobine po kojima smo prepoznatljivi sakriviene su u našem bioritamskom broju.  Ovaj broj pokazuje kako mi doživljavamo svet i kako drugi doživljavaju nas.  Izračunava se na osnovu datuma rođenja i predstavlja jednocifreni broj ( od 1 do 9).

Izračunavanje bioritamskog broja:  Bioritamski broj se dobija iz datuma rođenja – sabiranjem dana i meseca rođenja, sve dok ne dođemo do jednocifrenog broja.

Na primer, bioritamski broj osobe rođene 16.11.1982. se dobija sabiranjem datuma i meseca rođenja. Dakle, to bi izgledalo ovako: 16 + 11 = 27 = 2 + 7 = 9

Svakim bioritamskim brojem vlada određena planeta:

1 Sunce – energične osobe, pune volje i želje, ali za postizanje ličnih ciljeva

2 Mesec – veoma emotivne osobe, često promenljivog raspoloženja

3 Jupiter – osobe koje zrače pozitivnom energijom, te lako stupaju u kontakt sa drugim ljudima

4 Saturn – veoma realne osobe, koje stoje čvrsto na zemlji.

5 Merkur – snalažljive i inteligentne osobe, kojima je uspeh zagarantovan.

6 Venera – nosioci neodoljivog šarma i harizme. Uvek su zapaženi u društvu.

7 Uran – nestalne, promenljive i nesvakidašnje osobe. Neobične osobe.

8 Mars – vole život i uživaju u njemu maksimalno. Sve rade srcem.

9 Neptun – vrlo komplikovane i zahtevne osobe, koje uvek znaju šta žele. Sa njima je skoro pa nemoguće izaći na kraj.

 

 

GENERACIJSKI BROJ: Generacijski broj se dobija sabiranjem cifara godine rođenja, a svaki broj ima svoje značenje.

Uzećemo isti datum kao malopre – 16.11.1982. Generacijski broj je: 1+9+8+2 = 20 = 2+0=2

Svaki generacijski broj ima svoje značenje:

1 Glavne odlike ovih osoba su ambicioznost, želja za moći i uspehom, dobra organizovanost.

2 Osobe sa ovim brojem nisu preterano ambiciozne,  već prihvataju život onakvim kakav jeste- 

3 Optimizam, osmeh i ogromna žeđ za životom, glavne su odlike osoba čiji je generacijski broj 3.

4 Osobe od poverenja na koje svako može da se osloni. Međutim, često su žrtve tuđih problema i potreba.

5 Veoma inteligentne i racionalne osobe, koje mogu da ostvare sve što zamisle. Takođe, sklonost avanturama je još jedna bitna odlika.

6 Veoma tradicionalne osobe, koje će na prvo mesto uvek da stave svoju porodicu, partnera i harmonični odnosi.

7 Originalnost je prava reč za ove osobe! Reč je o večnim buntovnicima, ljubiteljima avantura, druženja i promena. Mrze  statičnost!

8 Borbenost, ambicija i želja su glavne osobine osoba sa ovim generacijskim brojem. Međutim, skloni su odustajanju na prvi znak prepreke. Zbog toga često menjaju ciljeve.

9 Osobe od poverenja! Reč je o snažnim, upornim i vrednim osobama, koje će, polako ali sigurno, dostići sve što su zamislili.

LIČNI BROJ određuje vaše urođene osobine.  Izračunava se sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja.

Dakle, lični broj osobe rođene 16.11.1982. predstavlja zbir bioritamskog i generacijskog broja – sabiramo 9 i 2 = 11 = 1 + 1 = 2

1 Izdržljivost, upornost, pouzdanost, dovitljivost, genijalnost. Mogu biti licemerni, netolerantni i oholi.

2  Pravičnost, osećajnost, uvek znaju šta žele.  Mogu biti bahati i koristoljubivi.

3 Harizmatičnost, šarmantnost, duhovitost, poslovna pronicljivost , komunikativnost i rganizovanost. Loše osobine trojki su: Sklonost brzom odustajanju.

4 Zdrav razum, praktičnost, društvenost i stalna želja za harmonijom u odnosima. Previše se vezuju za osobe i stvari, te često budu povređene i izmanipulisane.

5 Uglavnom vode veoma aktivan i uzbudljiv život. Skloni su različitim ljubavnim i životnim avanturama, a mogu biti i veoma tvrdoglavi i bezobzirni.

6 Veoma poštene, ljubazne i empatične osobe. Imaju veoma dobro i čisto srce, te im je teško da opstanu u svetu kakav znamo. Mogu da budu veoma tvrdoglavi i zahtevni – od svih očekuju da se ponašaju savršeno kao i oni sami.

7 Mudrost, ravnoteža i trajnost su glavne odlike Sedmice. Osobe čiji je ovo lični broj su veoma inteligentne, imaju jaku intuiciju, odišu snagom i odvažnošću.  Mogu biti zatvorene u sebe i preterano nerzozne.

8 Sjajne organizacione sposobnosti, veoma su mudre, pronicljive i inteligentne. Međutim, retko koja osoba sa ovim ličnim brojem postigne veliki uspeh – pre svega zbog lenjosti i neodgovornosti.

9 Izražene mentalne i spiritualne moći, razumevanje sebe i drugih, poštenost i požrtvovanost.  Mogu biti veoma zatvorene i nedisciplinovane.

 

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Nedim 2018-05-06
Ljubav posao i zdravlje


Ostavite komentar