Tarot karte: Mačevi

Autor: Astrousluge komentara 2  Mačevi

 

Malu Arkanu čine i tarot karte Mačevi.



Mala Arkana: Mačevi

 

 

1. As mačeva

U većini slučajeva ova tarot karta ukazuje na postojanje prepreka koje morate da pređete kako biste nastavili normalno da živite. Budite spremni na to da dobro organizujete i isplanirate vaš naredni potez, jer će vas svaki pogrešan korak skupo koštati.


 

2. Dvojka mačeva

Simbolično predstavlja neodlučnost i nemogućnost donošenja određenih odluka. Ukazuje na to da vam nedostaje određeni balans u životu. Neophodno je da odvojite malo vremena za razmišljanje i preispitivanje, kako biste mogli da donesete konačnu odluku.


 

3. Trojka mačeva

Predstavlja određenu nesigurnost, strah i tugu. U najvećem broju slučajeva najavljuje period emotivne rasejenosti i zbunjenosti. Budite spremni da se suočite sa svim greškama i tajnama iz prošlosti. Savet je da pratite svoju intuiciju.


 

4. Četvorka mačeva

Ukazuje na razdoblje neaktivnosti. Može da označava period u kojem ćete da se posvetite sebi i svom duhovnom miru. S druge strane, može da najavi boravak u bolnici ili zatvoru. Ukoliko izvučete ovu kartu, dodatno povedite računa o svom zdravlju i ponašanju.


 

5. Petica mačeva

Simboliše egoizam, sebičnost i konflikt sa drugim ljudima. Upozorava vas na brojne sukobe sa osobama iz vaše okoline – partnernom, porodicom, prijateljima ili kolegama. Savetuje vam da pokušate da zadržite ego i sujetu po strani i da se ne upuštate u rasprave.


 

6.Šestica mačeva

Ova tarot karta predstavlja harmoniju i zajedništvo. Najavljuje period uspostavljanja dobrih prijateljskih, poslovnih i porodičnih veza. Ukoliko ste u vezi ili braku, očekujte značajno poboljšanje odnosa sa partnerom. Savetuje vam da se opustite i prepustite.


 

7. Sedmica mačeva

Ukazuje na određenu prevaru, proneveru i zaobilaženje etičkih normi. Moguće je da ćete na neki način prekršiti zakon ili biti uvučeni u neke kriminalne radnje. Ukoliko izvučete ovu kartu budite obazrivi i ne dozvolite da se vaš život izmakne kontroli.

 

 

8. Osmica mačeva

Predstavlja vaše strahove, nagone i strasti na koje ne možete da utičete. Krajnje je vreme da se zapitate u kom smeru ide vaš život, da li ostvarujete progres ili stagnirate?! Ukazuje i na to da imate određenu zavisnost – alkohol, droga, kocka...


 

9. Devetka mačeva

Reč je o tarot karti koja simboliše strah, teskobu i nesigurnost. Ukazuje na to da se nalazite u teškom periodu vašeg života. Označava emocionalnu nestabilnost i česte promene ponašanja. Mogući su depresija i paranoja. Savet je da u ovim situacijama potražite nečiju pomoć.


 

10. Desetka mačeva

Najavljuje period neizvesnosti, nesreće i promena. Vaš život će biti ispunjen tugom i stahom. Moguće je da ćete doživeti raskid veze ili razvod braka, smrt bliske osobe, gupitak posla ili ljubimca. Pozitivno kod ove karte je što naglašava da će nakon burnog perioda uslediti ponovno rođenje i započinjanje novog i drugačijeg života.


 

11. Paž mačeva

Simboliše rođenje ili novi početak. Ukoliko izvučete ovu kartu budite spremni na veliku promenu na bolje. Savet je da se u ovom periodu posvetite sebi.


 

12. Vitez mačeva

Ova tarot karta predstavlja ambicioznost, snažnu volju i pobedu. Najavljuje kraj vaših muka i dodeljivanje zasluga za sav vaš trud i zalaganje. Ukolko ste u vezi moguće je da ćete stupiti u brak, dok vas na poslovnom planu očekuje povišica ili unapređenje. Ipak, kako biste sve ovo postigli neophodno je da naučite da kontrolišete svoje emocije, afekte i volju.


 

13. Kraljica mačeva

Predstavlja stabilnu, ambicioznu i nezavisnu osobu, koja sasvim sama sebi kreira put u budućnost. Ipak, uz sve ove kvalitete, ova karta vas upozorava na to da je vreme da pokažete strpljenje i tajnovitost.


 

14. Kralj mačeva

Simboliše snagu, objektivnost i  racionalnost. Ukazuje na to da ste veoma stabilna osoba, koja drži kormilo u svojim rukama. Međutim, naglašava to da povremeno treba da se fokusirate i na druge ljude, a ne samo na sebe. Sa druge strane, ova karta može da simboliše ulazak nove muške osobe u vaš život.

 

OBRATITE SE NAŠIM TUMAČIMA!

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Zaviša 2019-07-24
Zovem se Zaviša, rodjen sam 12.02.1973. u 01,50 u Boru. Do sada još nisam upoznao svoju srodnu dušu, devojku. Napominjem da sam manjeg rasta 150 cm, pa me možda zato i izbegavaju. Svakim danom osećam sve veću i veću prazninu i samoću. INTERESUJE ME, DALI ĆU I KADA UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU? Hvala Vam unapred I od srca. Zaviša


suada 2016-10-08
Dal cemo imati josh djece.? 03.03.95/ 15.12.98/on


Ostavite komentar