Horoskop-Idealno zanimanje za Vas?

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Horoskop-Idealno zanimanje za Vas?

Pripadnici znaka Ovna su jako ambiciozni, tako da u zavisnosti od intelekta i snalažljivosti  ih možete naći u različitim poslovnim  sferama. Najčešci su u politici, medicini, zatim u sportskim delatnostima, ali isto tako i u obavljanju fizičkih poslova.

 

Pripadnici znaka Bika se mogu naći u ugostiteljstvu, pre svega kuvari, pošto vole hranu, zatim u poslovima poput šminkera, pedikira, manikira, ali često su i mesari, radnici u pekarama, na rostilju i tome slično.

 

Pripadnici  znaka Blizanca imaju naglašen intelekt, tako da ih možemo naći na različitim mestima. Mogu biti uspešni pravnici, prevodioci, knjigovodje, lektori i slično.

 

Pripadnici znaka Raka,  obično su uspešni u radu sa decom, poput vrtića, zatim rade sa decom  ometenom u razvoju. I to nije sve jer  mogu biti  odlični frizeri, radnici u kafićima i restoranima.

 

Pripadnici znaka Lava uvek  imaju potrebu da budu u centru pažnje, tako da ih možete naći u politici, glumi što će reći  na pozornici ili filmu. Sa druge strane mogu se baviti prodajom zlata, različitih ukrasa, i svime što ulepšava izgled i proctor. Medjutim, nekad znaju ići i do kičeraja.

 

Pripadnici znaka Device se često mogu naći u sudu, kao pravna lica. Dalje imate ih  na mestima gde se izradjuje nakit, gde se rukama prave neki sitni precizni detalji i izradjuju fini predmeti, Recimo nekada su Device dobro tkale, vezle kada je to bilo moderno.

 

Pripadnici znaka Vage se mogu naći u umetničkim vodama, ali pored toga mogu  raditi sve što je vezano za ulepšavanje ljudskog tela. Spretni su sa  šminkama, kremama, pa čak i da se bave masažom tela.

 

Pripadnici znaka Škorpije se mogu naći na raznoraznim mestima. Mogu raditi u banci, sa nekretninama, ali se mogu realizovati na poslu  i kao grobari, radnici u mrtvačnicama. Idemo i na malo vedrija mesta. Ima ih medju radnicima u seksi šopovima, noćnim klubovima….

 

Pripadnici znaka Strelca se mogu naći na svim poslovima gde su uvek u pokretu Tu mislimo na vozače, turističke vodiče, sportiste, istraživače  i slično.

 

Pripadnici znaka  Jarca su verovatno u horoskopskom znaku koji je najopterećeniji poslom i parama, tako da su njihove poslovne vode bliske politici, bankarskom sektoru lii su  vlasnici firmi koje su nasledili od svojih predaka. Mogu razvijati  porodicni posao, ali isto tako oni koji su se losije snašli rade kao fizicki radnici, rudari i tome slične teške fizičke poslove.

 

Pripadnici znaka Vodolije su jako snalažljivi, mada im pare često nisu glavni motiv. Možete ih videti kako uspešno vode privatne  poslove različitih profila. Mogu biti uspešni  konobari, zatim programeri, serviseri,  što će reći sve novo što se pojavi vezano za tehniku. Oni su verujte prvi koji će naći način da razviju neki biznis.

 

Pripadnici znaka Ribe mogu biti uspešni muzičari, slikari, scenaristi, glumci, radnici u restoranima, kafanama, na benzinskim pumpama , ali i sveštena lica.

Ukoliko želite da saznate šta Vas očekuje na poslovnom planu, predlažem Vam da kontaktirate astrologa, koji će Vam izraditi poslovni horoskop.


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Gora 2015-11-16
"Pripadnici znaka Device se često mogu naći u sudu, kao pravna lica..." Elementarna nepismenost...


Ostavite komentar